30/12

som jag sa i tidigare inlagg, uppdatering kommer nu :)


Var plastgran


mina paket nere i hornet


jag, fick den rosa saken av "farmor o farfar" i julklapp


jag har dukat fint till Michaels jobbmiddag


min nyarsklanning?


jag vantar pa bussen med Frida nar vi skulle till Geordstown och traffa Nathalie.


28/12

uppdatering kommer

27\12

Nu ligger jag hemma hos frida och vantar pa att hon ska komma ut ur duschen, sen blir det frukost ut o ga hem till mig. pa barnkalas o ata tarta och sen ska Frida sova hos mig vi ska pa bio igen hihi eller eventuellt pa bio men det blir nog sa.
I gar kollade vi pa yes man, rolig film haha synd bara att ddet var typ 2 tjejes som sprang runt till killarna bakomoss hela tiden och sen satt det nagra tjejer som typ holl pa med nagot konstigt hela tiden typ stampa i golvet och forde massa oljud! :( men filmen var toppen, och idag blir det night story? heter den sa? vet inte for jag har  inget minne!!!

26/12

igar pratade jag med farmor igen, himla mysigt. Jag vill att hon ska kolla hit och halsa pa! (men jag vill att alla ska komma hit o halsa pa hihi) vi pratade om allt, jag ska aka upp till henne nar jag kommer hem tror jag och vara dar 3 veckor eller nagot och vara gora farmor saker som baka, ut och ga med henne, hitta pa roliga saker helt enkelt, min farmor ar bast!! Sa nu vet alla det att jag har paxat henne tre veckor runt 15 till 29 oktober 2009!!

Pratade ok med pappa o mona, det var lika skont det att prata av sig lite.

Nu blir det frukost, sen ska jag forsoka pa en hel utedag med pojkarna far se hur det gar men jag anser att dom maste komma ut lite, dom har bara varit ute nar dom akte till Mc donken den 24 for att ata mat. oj oj, jag maste se till att schemat funkar som det ska.

Igar forresten skulle jag besoka nattmassan men ikke sa nikke.. Fick sitta uppe med lilla M som var jatte lessen och gick inte att trosta for att Michael hade tagit bort alla tag for honom, och michael sa ungefar sa har, "nu nar han far nya saker behover han inte dessa langre" han tog bort allt...men jag ska plocka fram dom idag igen pa Debras order. haha Iallafall efter det var jag helt slut, min skalle holl pa att sprangas och jag behovde nog sova ganska mycket eftersom somnen pa natten fore detta inte var sa stor.





Nu sitter jag hemma hos frida, ska ga till bussen och det blir bio ikvall, yes man :) SES I MORGON oj hihi puss hej

25/12 julafton igen :)

hejsan en an dag sitter jag har innan jag borjar jobba, idag ar det julafton i usa :) och det ligger manga paket till mig under granen wiie

nu sitter jag har fatt pengar av host foraldrarna och godis och fina tekningar fran kusinerna :)
1000 kr fram familjen hemma (for en ny kamera) en ny planbok... mer ska uppnas senare nu ar familjen i kyrkan jag har ont i huvudet och var hemma ist for kyrkan..

nu har jag oppnar resten av alla paket :)
Jag fick tva tjocktrojor, godis fran sverige, mamma mia dvdn, body lotion 3 st olika, 200 dollar, orhangen, halsband, korsordsbok, brosh (stavning?), en sot elefant, en planbok, en vaska, rubbon stamplar. Jepp tror det var allt, Tusen tack for allt jag fatt :D

nu har jag rast en liten stund sen ska jag ata mat tror jag.

24/12 Julafton

Nu sitter jag har i tidigmorgondimma.. Ja det ar dimmigt ute, och jag gick upp 1,5 timme fore jag borjar jobba, har nog aldrig hant forut men ska smyga ut och ta lite svenska julklappar :) hade jag tankt men vet inte om det blir sa ;)
 ska nog ata frukost nu ar jatte hungrig, forresten visste ni att det blir inga kottbullar for mig iar :( buuhuuh :'( vet inte vad det blir har men inte blir det kottbullar iaf. Haha jag klarar mig nog ska ni se!

Nu ska jag ga uppdatering kommer senare ikvall..! Puss och God jul till alla dar ute!!

23/12 dagen fore

idag ar det dagen fore julafton och julafton ar min dagen fore julafton, eftersom man i usa firar julden 25...
idag kom massa julklappar :)

forresten jag borjade skriva detta inlagg bara for att jag har en sak att saga... jag har bestammt mig for att mitt liv ska ga ut pa att hjapla andar manniskor som kanske inte har det sa bra som jag har det, eller helt enkelt bara behover ha hjalp... jag vill vara den hjalpande lanken!! Mitt liv ska ga ut pa att hjapla andra personer pa denna Jord!


21/12

igar hade debra och Michael middag med nagra bekanta har hemma i huset det var jatte trevligt jag jobbade sa jag at inte med dom. Jag badade och nattade barnen som kom jag ner och tog lite mat, och sen pratade jag med massa folk bla en tjej som var fodd i brazilien, bott i sverige nagra ar, fylttade till tyskland nagra at och sen nu bott i usa sen i feb. Trevligt hon sa att hon skulle fixa parlsocker haha hon var ok besviken pa att det inte fanns att kopa... :P
har lite bilder pa dukningen jag och bing gjorde igar ok! det kommer senare.

20/12 Grattis lillebror!!

Idag fyller minstingen ar, grattis hugo!

O iag ar aven min sista dag i skolan, det ar jatte skont men ska ga nu bye bye uppdaterer senare!

19/12

Nu ar det snart jul, jag har inte nagon julkannsla skulle helst vara hemma med min egen familje och vanta pa tomten och oppna alla paket.. Men sa ar det inte iar eftesom jag ar i usa och tillbringar mycket tid har...
Jag hoppas inreligt att julkannslan kommer nar paket anlander fran familjen hemma i sverige!!
det abra regnar o regnar har i usa, ganska trakigt hade tankt ga pa museun idag men ikke nar det regnar da gar jag inte utanfor huset, jag vill inte bli blot :P haha

Nu ar kl snart ett har i usa, och jag har inte anns atit frukost. urs inte bra, sitter och pinplar vatten..

Just nu prata jag med min bror Fredic, som ska flytta till norge i jan, grattis jag ar stolt over dig brorsan.! hoppas du far en jatte bra tid i Norge, antar att du kommer overleva bra och jag vet att det blir svart ibland nar man inte ar nara familjen... men det klarar du galant!

18/12

Har kommer uppdateringen som alla vill ha :)

Igentligen ar det inget som jag kan uppdatera med, har varit inne ganska mycket, det har regnat och varit trakigt vader sen senast jag skrev har..

Nelly har kommit over med sina tvillingtjejer, och jag och diana har haft scrapbooking dag hemma hos mig, sen jag har jag gymmat och sa... 

inga bilder ar tagna...

jag har forresten suttit narjag haft ledig tid och fixat familjens julkort, klistra pa kortet lagg i kuvar klipstra pa namnlappar och frimarke... ca 400 st haha men vad gor man itne for lite extra pengar :P




Juste, den dara Marika var det jag :) himla trevlans manniska..!!   som jag forovrigt saknar massa, saknar alla dar hemma ok kommer kommer bli himla kul att komma hem igen, hoppas ni tycker det med :P

Nu sitter jag har mitt i natten, vantar pa att Debra och Michael ska komma hem fran en fest.. mend et gor mig inget om dom ar ute och roar sig lite langre an vanligt for jag sitter bara har och ater glass och dricker vatten... funderar pa scrapbookingsaker hit o dit... hur jag ska gora har massa ideer, har ni nagra sa far ni bolla med mig om ni vill.... finns pa msn!

nu ska jag ut och kika runt pa roliga scrap. sidor :) bye

12/12

Idag har jag gjort det vanliga, fixat barnen infor skolan.. sen tvatta lite och badda sagarna nu sitter jag har och har just betalat in ett litet paket som kommer komma hihih kul kul!!!

Jag har aven stadat mitt rum och inratt mitt "scrapbooking rum" vilket ar inte ett rum, utan inne i en garderod jag har i mitt rum hehe det ar jatta mysigt dar inne... fast lite kallt, men jag ar nojd!

Fanns inget att ata till frukost idag, eller inte det jag brukar ata iaf sa det blev vofflor :)

Detta stallde jag upp nar jag varit och handlat :) 
sa nu ar det fint!!
 

Igar at jag detta till lunch


Har ar mitt scrap rum.


Fint va?


Ska bara bara ner en lampa fran overvaningen och ha dar inne sen ar det klart :D


Ikvall ska jag och Diana, josef och en tjej till pa bio, super kul.!!! fast vi vet inte an vad vi ska se!!!


nu ska jag till gymmet :D

10/12

Emelie och oskar, jag har inte tankt sa langt men blir val till att kopa en extra vaska ok. kostar ju abra 120 dollar extra att dra hem en extra vaska, sen ska jag skicka over massa saker i en stor lada :D  Sa jag hade nog visst tankt pa det :P haha maskinen ar inte sa tung, den ar ganska liten. ska ta kort pa den och alla scrappbooking saker jag har sa far ni  se. kanske blir tva axtra vaskor :P hahaha

8/12 oj oj vad tiden gar.

Nu nar jag satt och spanade runt lite pa alla andra bloggar insag jag att jag inte uppdaterat pa ett par dagar.. uurs dumma mig.
men har kommer lite kul saker som hant:
- varit i en scrappbooking affar med Nelly och Diana, superskojs kvall!!
- Kopt14 nya stamplar och en maskin att trycka ut papper pa  (eller nagot liknande!)
- Kollat pa film hemma hos Kristen ? (minns inget namn) med Romy och en tredje tjej som jag heller inte har nagot namn pa.
- fatt undervisning i hur jag ska tanja Ms muskler pa ett knepigt satt och fatt lara mig hur jag "borstar" honom han har en spec avslappningsborste..
- jobbat extra och fatt extra pengar
- saknat sverige en massa
- fatt himla mycket brev idag. haha 6 narmare bestammt. Mer an sa far ni inte veta om det idag :P HEHE
- har funderat en himla massa tid pa att sla in julklappar men itne kommit langra an att lagga allt pa koksbordet.. haha jag kanner mig motiverad... (NOT) vill inte skicka ivag alla saker fast anda vill jag det... vill att ni svenskar kan komma hit ist ! hehe


Sen hag jag ju jobbat lite ok hihi, men nu ar det dax for sova sova och kaka limuton elelr nagot liknande.. (sa att jag kan sova..) det ar intevart att ga ner och sova utan dom tabletterna for jag somnar aldrig!

God natt

5/11 babyshower

babyshower idag da, josses vad kul.

Pa morgonen jobbade jag, fixade M till skolan och J fick stanna hemma.  Lekte med J och sen var det dax for mig att dra runt med lite arenden, bibblan, filmaffaren och cvs dar jag skulle hanta medicin till M. Nar jag komemr hem fick jag gora mig klar duscha och sminka mig fixa fram bra klader och sen tog jag bilen over till Romys hus. hjalpte till genom att leka med baby Ryan, och plocka fram massa saker till sjalva babyshowern.
Efter 30 minuter kom det en massa folk inklusive Debra och J. Jag fick agera fotograf (massa mycket kul!!) Det borjade med Mat, endel hade bing gjort mumms och smorgasarna var bestallda tror jag, sen var det massa kakor och frukt i manga sorter. Nar alla hade atit och jag hade varit runt och fotat lite har och lite dar blev det dax for paket oppning, oj oj oj sager jag bara.. det var lite fler an 25 vanninor och folk dar for Debras skul. Det blev manga paket och mycket "ahh", "wow", "thats beautiful!!" och lilltjejen som fods i jan. har nu otroligt mycket klader och saker m.m ska se om det finns lite bilder jag kan lagga ut. men de flesta ar pa folk sa kanske inte lika kul.. men har lite fia som ni kan fa se.
Underbar dag och forresten sa jag att nar jag kom, var del en del vanninor rtedan dar och alla ba, hur mar du? har du det bra? ar du nyfiken pa lilltjejen? och masa mer fragor blev nastan bombad  :) Det var kul. Det finaste kommentaren jag fick va "wow Hanna you look wonderful!" sagt av Carmen, som ar farfars hushallerska eller vad man ska saga. Mysigt!!

Vi borde ha detta i Sverige, sa himla gulligt och mysigt!

nu har jag slutat och ska aka och kopa pizza for idag ar det min flotar dag, det ar fredag :D HAhA och svaret pa eran fundering nu ar, Nej jag ater INTE pizza varje fredag!! hehe


Forresten Marika och Kerstin, ni behover inte braka i kommentarerna :P jag saknar alla sa jag INKLUSIVER marika och Kerstin!!!

4/12

Idag ar dagen toppen och ingen hemlangtan eller saknad finns kvar, kanns skont.. Igar glomde jag ok skriva att jag givetvis saknar alla i min krats aven fia, johan, emelie o becca och manga mer!! sorry :P

Idag har jag jobbat en timma pa morgonen och ska jobba lite extra idag ok sa jag far lite extra pengar, wiiee :D

I morgon blir det babyshower, wiiie :) jobbar aven extra da det att hjalpa till i koket :) hehe kommer bli kul men mer om det i morgon!

3/12 - jobbig dag

Idag jobbade jag en timma pa morgonen genom att fixa M infor skolan, sen tvatta, vek klader, fixa sangarna och kakade frukost sen sitta vid datorn nagra timmar... efter det blev det julklappar att inforskaffa, det gick jatte bra men har nagra kvar som inte var sa himla latt.. Dagen var som jag skrev dar uppe rent ut sagt skit jobbig!! borjade grata flera ganger, uurs det ar sa jobbigt, nu grater jag igen... saker mina smasyskon ja arligt hela hogen!! nar jag kommer hem ska jag krama sonder alla!! pa bussen in till shoppingcentret fick jag en minnes bild av mina systrar My och Disa nar vi sov sjalva nere i tords lagenhet, det var sa mysigt att ha en systerkvall da jag fick gora allt med dom.. Vi gjorde middag ihop, laste nattsagor och lag i sangen och bara gosade... Nu vill jag hem!! Jag undrar om dom anns vet att jag ar har... sen saknar jag MIcael ok, det dar med syskon karlek ar nagot vi ar bra pa han o ja, allt harg jag saknar det jatte mycket..alla goa stunder med Karolina och Elsa ar oforglomliga vill bara vakna upp i morgon i min sang hemma i Karlsborg, ga upp ata med hela familjen och ha roligt skratta och ha det som vanligt..  Fick nastan lite panik, smsa Mona o det stod lite saker i smset men sjalva budskapet var mera RING MIG JAG VILL PRATA MED NAGON! men hon var pa mote men det gjorde inget for jag pratade med pappa ist.. det var skont, men vill fortfarande hem denna dag MEN i morgon kommer ajg inte minnas denna dag och dess handelser.. (forutom att bankkortet ar lite tunnare) for igentligen vill jag inte hem, eller jo men inte an pa 10 manader!
Men iaf jag handlade idag. kan ju avsloja lite iallafall vet inte an om jag ska skicka det eller ha det kvar hos mig och sen aka till dom nar jag kommer hem.. kopte 5 trojor till sma tjejerna som ar varkligen jatte fina! kopte mig ett par mjukisstovlar eller vad det ar som toflor jatte skona., kopte givetvis ett stampelsatt till scrapbookingen. resten ska jag nog inte skriva om.

Nar jag var klar akte jag hem och jobbade lite, och nu sitter jag har.

Sa nu ser ni att jag har hemlangtan och sakar som abra sjutton!!! (L)

3/12 julklappsdag idag da!

Idag blir det till att ta bussen till affaren for att inforskaffa lite julklappar till syskonen.. josses hur ska detta ga, men vet nog exakt vad jag ska kopa, hoppas jag hittar det bara... ikvall ska jag satta igang med julkorten som ska goras... kommer bli hur bra som helst, alla skisser ar klara dessutom sa det ar bara att borja pyssla :D wiiie

oj oj tiden gar snabbt vid datorn, nu rusar jag ut till bussen !!

thanksgivingen

Har kommer berattelsen om thanksgivingdagen har i usa.

Dagen borjade med att jag hade sovmorgon till halv nio, kanndes bra! Nar jag gatt upp och duschat, gjort mig klart dvs sminkat mig och tagit fram de mest passande kladerna som jag skulle ha pa mig sa gick jag upp och at frukost.  Sen kladde jag pa M och J sina vardagsklader, gav dom frukost och gjorde dom klara allt annat an att kla pa finkladerna. Vi gick ner i kallaren och lekte i en timma sen kom Debra och sa att vi skulle till lekparken sa da bar det av ditat, vi lekte dar i nagra timmar for att vara mer exakt sa tror jag det blev tva.. Nar vi var klara med det sa akte vi till Donken och kakade.. Val hemma efter det sa kollade vi pa film och laste lite bocker, jag och barnen var nere i kallaren och lekte lite till blandannat pussla pippi puzzel. Nar klockan borjade narma sig tre sa bad jag pojkarna ga upp och borja byta om. Gissa om jag blev glad nar dom gjorde det pa en gang, kvallen innan hade Bing forsokt ta pa dom for att prova kladerna men det hade itne gatt sa bra... HAHA tur att dom lyssnar pa mig! VI var klara runt halv fyra med allt, sa det var bara att satta sig i bilen och aka till "Farfar o farmor" nar vi kom dit och gar ur bilen kommer det en golden och springen fram till lilla M, shiit tankte jag han ar alergiskt.. Men gissa vad? Inget hande, skont det!! Vi gick in i huset och jag fick mig en rund visning, visserligen inte storre ide eftersom dom kommer bli grannar med oss inom en snar framtid. Jag gillade huset mycket fint. Bordet var jatte fint dukat och det sag jatte mysigt ut. (vilket det ocksa var) Det ringde pa dorren igen, och in kommer alla sma sota kusiner :) har traffat dom ganska mycket innan sa det var som om jag var deras kusin pa riktigt alla pratade och hade kul. innan maten var serverad av Carmen, var man tvungen att be en bordsbon, haha jag forsokte hanga med men arligt ar jag itne sa bra pa att minnas boner pa engelska...(debra berattade innan hur den gick men minns inte ett ore av det..) , sen var det bara att borja atandet..Det fanns blandannat, kalkon, kalsallad, nagon sorja jag inte kan namnet pa och till efterratt blev det pumpapaj MUmS det smakar som pepparkakor :D wiie
Nar maten var klar sa gick vi ner i kallaren och kollade pa fotboll, fast inte den dar riktiga fortbollen utan den andra.... sen leka lite med alla kusiner och typ bara flyta runt.
Det roligaste var att alla i tur och ordning fragade mig om vi firade detta i sverige ok. Hah har nog aldrig svarat pa samma fraga sa manga ganger i mitt liv forut.

Sen akte vi hem runt sex-halv sju, bara att bada barnen och lasa sen sova for oss alla...

Dar har ni hela dagen i varanda bit, hoppas ni blev nojda! :D

Sen

2 dec

dagen borjade med att jag inte kunde komma upp sa himla latt, inte sa kul nar man inte somnar forrsen vid 2 halv tre...

men det gick iaf sa jag var uppe runt 15 over sju och borjade fixa o dona som vanligt. nu ar allt klart och jag har varit en tur pa bibblan, josses stort ju!! hittade lite bocker om scrapbooking som jag lanade :D nu blir det till alla lasa!!


1 december

Wiie, idag ar det forsta december... har finns inget som ger tecken pa att det snart ar jul... Tank om jag hade varit hemma nu, hemma ar det redan julpyntat och fint... suck, har knappt borjat med julklapparna heller :S     Men det finns det nog tid till senare...

Idag har jag jobbat en timme och 15 minuter pa morgonen sen sprang jag ut och vantade pa bussen som kom pricis nar jag stallt mig vid bussplatsen. Jag for in till Washington Dc och gick till stora bokaffaren, man kan bara ga runt o runt flera timmar det ar roligaste affaren jag vet :D (nastan)
Jag inforskaffade lite mera scrapbokingpapper och 3d stickers.. Nu kan jag snart borja scrappa pa riktigt nar mina stamplar kommer flygandes ner i min postlada!! kul kul!

nu ska jag ner och sova lite sen blir det en dusch och gora mig iordning till jobbet som gar ut pa att J har en playdate med hans kompis B. dom ska gora ett band for mig tiihi, dom ar for gulliga dom sma!

RSS 2.0