16 oktober

Ja det var ett tag sedan, jag ursaktar mig for det.
 
Iallafall, jag var ju hos Josh, have lang ledig i sex dagar och det var bade brollop och sixflags som gallde... brollopet var jate fint och hostinspererat. Jag traffade en tjej dar som jobbar pa sjukhuset... fragade lite fragar och fick svar.. jag at c vitamintillskott eller vad det heter, drack cranberry jouise(stavas?) och drack vatten i mangder.. och vips nu har jag inte ont langre det kanns skont! min hals dock ar lite krasslig forfarande men ar pa ratt vag. Sa nu vet ni alla dar hemma, jag ar frisk :D

Nu sitter jag pa biblan ett litet sott hus och massa dvd filmer och bocker med Michael Connelly som just nu ar min favorit, har redan last 3 bocker pa ca en vecka.!

och nu ska jag leta efter ett recept sa jag kan baka lite, sa det finna nagot att smaata pa HAHA

Hoppas att ni har det bra dar hemma och att allt gar den ratta vagen.


Bye so long Johanna

8 october

Ja gott folk min arbetsvecka var long och sa jobbig... or not. jobbade 3 dagar hela 18 timmar suck haha skont var det och latt schema och bara langa lediga dagar framfor mig. 6 dagar of work :) kan det bli battre? jo det ar klart det kan, i sverige med alla nara och kara.. men det ar ju bara i mina drommar just nu.

Nu sitter jag pa taget upp till Maine igen, lyssnar pa Honey Tongue - Hardcore superstar underbart vilka minnen.. Jag ater aven sma kanelbullar som jag kopte snart atit hela burken :( inte bra for mig men far nog gora lite situps ikvall...

Jennifer gav mig pengar till manekyr idag :) skont skont men dock var stallet inte alls bra och jag ar inte alls nojd. men Josh far gora on det nar jag kommer hem till honom senare. fick aven betald lunch ute idag.. eftersom huset ar pa maknaden kan ajg itne vara inne sa ofta och da blir det till att ata ute men jag ar inte superrik sa hon gav mig detta som tack for besvaret haha super bra hostmum!

Jag saknar Emelie, laste ditt inlagg pa bloggen fybubblan vad jag grat kunde inte anns svara pa det det vart sa jobbigt nar jag laste det insag inte riktigt att det var den dagen :( men gjort ar gjort och jag kommer hem sasmaningom gumman! <3

Juste ja Mormor och mona och alla andra oroliga (haha) om du ser detta kan jag bara tala om att det urinvagsinfektionen ar ett faktum :( ska ga till min andra lakare i maine nu (min granne dar) da kostar det ingen for "lakarbesoket" och pa tal om att bli sjuk, jag tror att mina halsmandlar har svulnad upp eller jag tror inte jag vet, det ar skit jobbigt att andas och i natt vaknade jag 4-5 ganger av att jag inte fick nagon luft nar jag lag pa rygg. jatte laskigt forsta gangen jag vaknade trode jag att jag skulle do. men ska be lakaren kolla upp det med. Jag hoppas bara att hon ar hemma. annars blir det bannemej tid @ the sjukhus sa jag far medesin for detta vill jag itne leva med !!

nu ska jag sova lite innan det ar dax att ga av taget dvs jag far en timmas somn, kan behovas fran denna natt utan somn.

7 oktober idag var det den stora dagen

idag som ni ser ar det den 7 oktober.. dagen da jag skulle vara tillbaka i sverige efer mitt forsta ar och min resmanad.. Som ni ser ser inte sverige ljusare ut eftersom jag fortfarande ar kvar i usa  suck nu ska jag jobba barnen kom hem och sa jag som hade tankt skriva ett langt inlagg.... hejda sa lange

5 oktober

Hej igen alla. just nu sitter jag med min nya laptop och forsoker jobba lite..

Maste bara svara pa marikas kommentar.. Haha Jadu Marika jag tycker vi ska kopa en storpadda till Mona till jul slimegron men rosa prickar !  Jag har det bra och Yes of course saknar jag sverige och vill garna komma hem men anda vill jag leva min tid har hur lang den an blir. Jag Hoppas allt ar bra med dottra din som ar far far away ?  massa langtans kramar fran mig ;)

Nu ska jag som sagt jobba lite, ska kolla upp kurse fran harward och sedan ska jag kolla pa olika saker som ni kommer fa veta mera om senare!

jag uppdaterar senare

4 oktober

Gott folk gott folk, Nu sitter jag i tagvagnen 694 pa vag hem till Boston igen.

Har med lovar jag att uppdatera bloggen oftare och aven med bilder.. eftersom  tadaa jag har kopt me=ig min egen dator och kan darfor sitta nar jag vill och gora vad jag vill. skaffade ok en webcam + en liten mus. Hittade aven en datorvaska for 20 dollar vilket jag gillade.

Sa nu taknte jag ta mig till och beratta lite om min vardfarmilj.
Familjen bestar av mamma Jennifer och barnen C hon ar 9, W hon ar 7, S hon ar 6 och lilla T han ar 4 ar.
Vi bor I downtown boston men har just lagt ut huset pa marknaden och hoppas pa att salja, om vi gor blir det till att flytta till fororten som jag inte minns namnet pa just nu. Det ligger ca 40 minuter bort och ar dar barnen har dem flesta aktiviteterna som gymnastik och sa. Nar vi flyttar hoppas vi pa hus och tradgard da vi ska kopa hund.
nar jag kom till familjen hade dom 2 husdjur, vet inte om jag vill beratta for da tuppar val Mona av haha. Det ar sant dom hade 2 grodor i koket i ett litet akvarium.. men dock ar dom doda nu eftersom jenn bytte vatten at dom och det var lite for kallt for dom och dom dog. Nu ar vi djurfria.

Sa vad har ni for fragar nu? skicka alla fragot pa mig sa jag har nagot att uppdatera med i morgon  :)

 

Nu ska jag forsatta lasa min bok "The black Ice" skriven av Michael Connelly.  Jag alskar att lasa hans bocker och han skriver jatte bra!


3 oktober

nu ar jag i maine igen.
jag haqr uinforskaffat mig en egen dator ;0 cool som jag ar blev det en stor laptop.. ville igentligen ha en liten men dom hade inte tillgang till cd och dvd spelare.. sa det blev en stor iallafall 16.9 tum acer... iallafall i main igen for veckan..  ingen vattigt att saga men nu vet ni att jag lever  :)

RSS 2.0