2 dagar kvar :)

Nu   ar det bara    tva dagar kvar tills    jag  byter familj, wiie..!

nu blir det packa och stada forhoppningsvis det sista och till post   kontoret, sen slappa och senare jobba:)

28 januari, nu ar klockan fem!

Nu ar har jag rast,   fick   paket i dag av Emelie och fia, josses vad glad jag blev sa himla gulligt!  tusen tack,  jag alskar  bilderna  sa himla underbart rorande!                   saknar er sa  himla mycket nu,  vill ta igen all    tappad tid med er nar jag kommer hem! <3 Tusen tack  hela paketet ar super kul/bra/underbart/rorande och gott :)     oppnade det  nar   j o m kollade pa  och   jag   nastan tjot nar jag sag   chokladpuddingen WIIIIIIIIE, men den   far   vanta tills jag kommer till nasta  familj!!

  Bye

27 januari, fatt mina flygbiljetter nu

...ok dennadatornarkonstig...men detkanske nisernarjagskriver...iallafallsvaratfarmor.. jamitansikte arbraigen,lite rott     typ somomjagfattenblatiaunderogat...    menananrsbra,somni kanskeforstartankerjaginteuppdateramerpadenna        dator... mellanslagstangenten,funkarinte...baraibland ominteannsdet...  skriver innan jag   aker   , minflyggar      pa     lordag                  kl   kvart    i   11 :) wiiiiepamig!!

Bye

26 januari

Hej alla nu sitter jag har och vantar pa att J ska vanka.. jobbar till tio nu pa morgonen men allt ar klart  med M och sa nu ar det bara J kvar som jag vantar pa..

Lite kul fakta.
Om jag vill ga till min nya familj tar det ca 7 dagar och 12 timmar, men om jag tar bilen dit tar det bara ca 9 timmar och 26 minuter... Haha sa kul har jag sa jag sitter och kollar upp hur lang tid det tar  att ga dit.. Men jag tar planet som inte ska ta mer an 2 timmar! Det later bra det eller hur?

Igar forsokte jag paxkapacka, nelly hjalpte till... slutade med att vi satt och kolla pa "monk" hur kul som helst :D diggart!!
fast vi, eller ja jag fick lite gjort iallafall insag att jag har ... forst packade jag ner alla klader, hur smart ar jag igentligen? har ju en hel vecka kvar har haha sen borjade jag kolla vad jag hade i scrapbooking vag, josses... suck det ar sa mycket och det kommer bli sa tungt :/

men iallafall nu fick jaga order av mona att kila till djuraffaren :) haha bye
uurs det jatte snoar har, blir inget med djuraffaren har.. det ar snostorm. ska med nelly senare idag da kan jag kolla in djuraffaren och skicka post!


24 januari

God morgon sverige, nu har jag nyss vaknat eller inte nyss men iallafall nyss gatt upp. Jag vaknade kl halv fem utav att min hogra del av ansiktet ar helt uppsvulet, kanns jatte skumt ser knappt pa hogra ogat.. Det kanns ju bra att det ska bli sa har precis inan jag ska byta familj komma och se ut som en ballong.. not!

Men iallafall idag ska utfaras lite saker som har med flytten att gora. tex aka till banken och fixa lite dar, vet inte om jag ska byta bank eller inte.. Sen ska jag kopa min vaska ok.. sa jag kan borja paka pa alvar sen maste jag se om jag fatt flygbiljetterna sa jag kan kolla upp hur mycket jag far packa..

nu blir det frukost Bye

Nu har jag varit pa baken och satt in alla mina sma mynt och losa lappar som jag hittat lite har och dar i mitt rum.. 160 dollar :) det kanns valdigt bra!
Och det ska jag spara forutom att kopa vaska och ga pa sista bio med kompsiarna har... sa har nog iallafall 90 dollar kvar av dessa pengar nar jag kommer till nya familjen..  Nu blir det som vanligt att ringa Nelly haha! men hon ar ju latt basta kompisen har i usa :)

23 januari

Jag har jag jobbar som vanligt, kanns lite konstigt faktiskt att jobba nar man vet att man snart ska borja jobba i en annan familj. Fixade M redo infor skolan sen blir det flytta tvatten i tvattmaskinen till torkis, plockade ur diskmaskinen och fyllde den igen med disk och nu ar den startad igen.. upp fixa rum och badda sangarna at killarna, undrar om dom nagonsin kommer badda deras sagn sjalva? sen vakte jag john och vi pratade lite sen bar jag ner honom till koket och fixade honom, pa med kladerna och bosrtatanderna, frukost och sen lekte vi med spindelmannens bil och sa.. sen akte han ivag till skolan Nu har Debra borjar kora igen.

Jag slangde in en morktvatt, som ar killarnas och har just flyttat den over till torkis.. Nu i tvattmaskinen ligger min vita jacka jag fatt av famlijen och mina vita inneskor eller innestovlar eller vad det nu ar.. :) sa hoppas pa att det blir vitt igen, snart ska jag leta pa strykgarnet och stryka mina sangklader sa dom blir platta och tar mindre plats i vaskan... Sen blir det att aka till Ballston och inforskaffa en stor sportbag som jag ska ha och packa i ok. 50 dollar nice ganska ok pris faktiskt!

Nu ska jag ringa Nelly bye


Nu sitter jag har igen, Michael tog J till en lekpark och jag behovde inte hanga med sa jag gjorde klart allt Debra skrev pa lappen till mig och sa satt jag mig har for att prata med min kara far!
Humm, fast pappsen ar inte har =/ men nu ska jga iallafall ata lite eller iallafall dricka, det ar tort i huset och det kanns kliigt i halsen eller hur det nu stavas :P

22 januari / nyuppdaterad - uppdaterat sent, Yes!

igar kom min Lcc over och vi pratade och nu ar jag ute i matchningsproc. igen sa fran och med atta nu pa morgonen kan alla famlijer som vill ha mig ring te mig. jag maste ha en ny famlij inom 2 veckor sen far man alltid nagra extra dagar da boston jobbar extra hart om man inte fatt nagon familj pa 2 veckor.. Men som min Lcc sa, eftersom du ar oppen for allt sa ska du nog ha en  familj valdigt snart.. 
Sjalv ar jag jatte nyfiken och jatte nervos, tank om jag inte far en familj, da maste jag aka hem.. tank om nasta familj inte gillar mig, eller att man far en familj som over arbetar en... men med massa konstiga tankar igar kvall ringde jag Nelly och fragade om donken blir bra.. Jepp sa vi akte och at lite, sen hem till mig igen och jag borjade ransa ut lador och sa, hjalp vad mycket skit det blir over allt pa 4 manader..!  Nar jag stadat sa langt jag orkade blev det scrapbooking :) wiie det ar alltid jatte kul att gora det med Nelly haha

Nu blir det frukost och jag lovar att halla er uppdaterade nar det hander nagot nytt!  bye




Hej igen nu (for 30 minuter sen) har jag pratat med min programledare, hon lade upp mig sa hela usa kan se min profil (eller iallafall alla som soker au pair) sa drojde det ca 10 minuter da ringde hon igen och sa att hon hade en tankbar familj at mig. Bor en timma ifran Boston har 4 barn 2 katter. jag ska for mestandels bara ta hand om tvillingpojkar 1,3 ar medans 2 andra barnen ar i skolan sen blir det lite laxlasning och sa men mest ar sma barnen... jag behover inget korkort eller iallafall inget for staten s jag kan kopa pa mitt internationella och det ar 12 au pairer i den au pair gruppen som jag komemr hamna i OM jag och famijen tycker att det later bra och sa... NU vantar jag bara samtal fran sjalva familjen.




Nu har jag pratat med en familj som bor Scarborough, ME. Pratade med mamman och hon lat som en glad och trevlig typ med massa humor.. (nu kan jag borja fundera pa muffinshistorian haha)  Mamma ar fotograf och pappa jobbar som det med ibland om jag fattade det ratt.. tvillingpojkarna ar 1,3 ar och gillar att sparka boll medens den andra killen som ar 7 gillar att kolla pa tv (men mamman sa att jag skulle  pussha honom till nagot annat) tjejen som ar 5 ar gillar allt med art and crafts och sager alltid gulliga saker.. Later inte det bra? 
Nu sitter jag och vantar pa att den ev. nya hostdad ska ringa till mig och saga hej och babla lite :) ska bli kul!
For i denna famlijen nar jag kom hit hade jag inte anns pratar med min nyvarande hostdad..

Deras forra au pair har valt att aka hem for att hon saknar sin pojkvan.



Culturalcare var iallafall snabba med att fixa famlij och sa, redan efter ca tre timmar hade jag en ny familj som jag skulle prata med och sa pratade jag med vardmamman i den famlijen sen var det iprincip klart :D
Nu ar allt klart eller iallafall det latta biten med att saga Ja till varandra.. Nu ska jag bara fa min biljett dit.. 

sa den sista januari tar jag flyget till portland  YEAY : D    Kommer bli spannande !! 
    

    Bye Hannah

21 januari...

Hej alla... kanske var lite dumt att bara "hava" ur mig allt igar..

Men iallafall sa har ligger det till, Idag kommer min Lcc och pratar med mig och min famlij ang. byte av familj.
Debra sa till mig igar nar vi pratade att dom tycker att jag mastmaste ta for stort ansvar nu nar babisen ar har och samtidigt halla kolla pa vilda J och autistista M.. Dom har ok bestammt sig for att inte skaffa nagon mer aupair bara for att det forvirrar barnen och att ist ha nagon som bor har ca 5-10 ar..
Och svar pa fragan om jag maste flytta, Ja men Debra sa att jag far stanna i huset anda tills jag far en famlij.. Vissa familjer gor inte anns det man har 2 veckor sen aker man ut och har men ingen ny familj da da blir det en flygresa hem. Men som sagt tror jag inte att jag kommer hem utan att jag far en ny familj inom kort. forsoker halla er uppdaterade, samtidigt som jag sjalv ska forsoka smalta detta och sa..

skriver mer senare, kram Johanna

20 januari

Hej alla, idag hade jag mote med min vardmamma igen, denna gangen berattade hon att hon och michael hade pratat och att hon kanner att det blir for mycket for mig, som hon sa forra gangen att hon tycker att det blir for mycket ansvar for mig att ta hand om 3 barn... sa nu har vi pratat och bestammt att jag ska gora en rematch.. Kul, nej inte sa, jag gillar denna familjen jatte mycket och komemr sakna dom annu mer, men kanner ocksa att det kommer bli jatte kul att fa se mig om annu mer har i stora landet.. Min Lcc kommer over hit i morgon och da borjar min process med familj intervjuver med mera.. sa nu nar ni vet detta funderar jag pa vad ni tycker
ska jag aka till andra sidan av Usa eller ska jag vara kvar har? Melissa som ar min Lcc kommer ha manga sadana fragor till mig i morgon... jag vill nog bara ha en bra familj! 

Anyway, nu ska jag och Nelly leka.. och jag ska beratta for min basta van har i usa att jag ska flytta... Kanns kul... deprimerande... bye!

19 januari, tack sa mycket!!

Jag vill borja med att saga tack till alla som grattat mig :)

Jag har fatt av folk i usa detta:
en tjocktroja Av min host familj
tva inte tjocka trojor "haha" Fran bing med famlij
tofflor, Fran Bing med famlij
100 dollar, Fran Familjen L..
lindt choklad, fran M och J
13 rosa rosor, Fran M
Skiva med musik pa, fran Nelly
Det var allt jag har fatt av famlijen har :) ar tacksam for allt     thank you!

nu ska jag jobba igen, uppdaterar lite senare, har bara 1,5 timma kvar pa jobbet!

18 januari, 20 ar och ar fortfarande i usa :)

Nu ar det dax att fylla ar ok :)

Igar var jag med Nelly hela dagen, jag gick hem till henne runt tio tiden, hon vantade pa mig och vi akte till A.c More affaren (min absoluta favorit!!) Jag kopte en diecuts! sen tog vi bussen till pentagon eller nagot liknande, dar hoppade vi pa taget som tog oss till Dave & Busters dar vi spelade bort lite pengar haha :P sen nar vi varit dar en stund at vi mat och sen spelade vi lite till, sen blev det bussen hem for varan del... Val hemma igen (utan att frysit ihjal, nu ar det riktigt kallt har!) sa spelade vi pa Nellys nya wii spel drack cola och var allmant sega. sen runt tiotiden igen korde hon hem mig och jag sov som en babis!

Nu ar jag vaken igen, vaknade kl sju av att mobilen blippa o blippa.. Tack for alla sms fran hemmifran!! och alla mail, hihi spel vykorten :) super sota!
Har atit frukost och badatagit ett langt bad.. Jag fick 100 dollar av debra och dom nu nar jag kom upp, for att kopa vad jag vill for, nice!

Idag ska jag tillbaka till Nelly, vi ska ha pysseldag sa ska snart ga ner och packa ihop alla scrapbooking saker som jag ska ta med mig, sa ska vi fordriva tiden idag.. Later bra va?/

16 januari, bara 2 dagar kvar !

Nu sitter jag har igen kl ar runt 4 och jag har fatt gatt pa rast eftersom mormor och morfar kom och halsade pa. Skont innan jag gick pa rast fick jag min lon ok, 180 dollar kanns fins infor helgen som kommer, troligen kommer jag och Nelly handla upp ganska mycket pengar hihi.. Blir hem helg i hennes hus eftersom hennes vardfamilj aker pa bilresa..  Vi ska laga mat, bio, Dave & busters, wii, feta godis och glass, sova lange och fira mig, baka tarta och bara feta runt haha om det lat ju bra.. men det blir en helg i mysbraller nar vi ar inne iallafall..sen ska vi forsoka hinna med lite scrapbooking och annat pyssel.. hoppas det blir manga kort sa ni far se.

Mina hander torkar ut och jag skojar inte nar jag sager att dom ar roda som kraftor och hur torra som helst, sprickor och sa, ser ut som jag ar alergisk mot nagot... Jag smorjer med handkram minst 4 ganger om dagen... Det svider hela tiden...

Nog om det, eftersom jag ar sa himla glad att det ar min fodelsedag snart wiie!!

Jag har bestammt att inte ska in till Dc pa tisdag for att se nar Obama tar sin makt, kollar pa tv hemma och sa jobbar jag nog ocksa eftersom skolorna har stangt den dagen.


15 januari

Hejsan igen.

Igar var jag pa au pair mote och traffade en ny svensk tjej, som inte bor langt ifra mig, nice varre :D
vi kakade mat pa en resturang, det var kul och idag ar det en av tjejerna som gifter sig.. pa fredag aker en av de andra tjejerna hem efter att jobbat har i 2 ar...

Nu sitter ajg har kl ar ett jag skulle borja jobba kvart over 12 men ingen henne det var en lapp, det stod "ar pa lunch med J, ta nagot och at och borja jobba nar vi kommer hem "  haha nice


Forresten snart ar det fodelsedag har wiiie, och jag hoppas pa att jag far det jag har sett varje dag nu i snart 3 dagar :D hahaha men ska nog inte hoppas for mycket...


Tycker ni forresten att jag ska aka in till Dc nar obama sager att han tilltrader som presidet elelr vad det nu ar han gor, haller tal iallafall, jag vill det ar pa tisdag.. Debra sager att det ar aldeles for farligt, men alla andra au pairer ska in o kolla.. kanns ju inte sa ju att jag maste vara hemma da...sa vad tycker ni??? jag ar ju bara har i ett ar!

14 januari

Ni far ursakta forra inlaggets avbrott men lilla M kom hem och jag hade bara rast tills han kom hem, men nu ar jag har igen.

Jag ska forklara nu att Leigh har en egen "skotare" inte sin mamma, utan en annan person som kommer fran New York. Hon kommer vara har i en manad och enbart ta hand om lilltjejen. Sa hon matar henne byter bloja och klader, sitter och kollar pa tv ater mat sjalv, Ja det ar val vad jag kan saga att hon gora an sa lange.. Debra brukar amma henne nagra ganger per dag, annars ar Leigh bara med den har barnskotaren eller vad man nu kallar henne.

Idag ar det aupair mote, ska bli skont att traffa andra aupairer och inte bara dom man ungas med pa dagarna nar man har playdates eller ar ute och ater med pa kvallarna efter jobbet.   Juste, eftersom Romy jobbar sent idag sa kan jag inte aka med henne sa jag ringde min Lcc ledare och bad henne hamta mig, fick till svart sjalvklart gor jag det :) kanns bra att ha en ledare man kan gora sa med.. har ju hort att hande ledare inte ar sa bra.. Iallafall sa hamtar Melissa mig och sen aker vi over till Petras hus :D WIIIE ska bli kul att traffa henne!! plockar upp Petra sen bar det av till resturangen i Falls churts (stavning ?)  for att kaka mat och gora ett kryss pa ett spec. papper... haha

Igar fick jag ett ryck, kopte nya skor/stovlar :) sota ar dom, svarta med klack dock ingen hog klack uten en lag. Jatte fint :)
och kopte aven ett par gosestrumpor, mys mys pa dom synd att dom ar knallgrona med rosa hjartan eller natt :) men skona ar dom!


13 januari

Oj oj, lessen for jatta kass uppdatering.. men ska forsoka uppdatera lite har nu, har rast just nu :)

Som sagt babis ar har, oh hon har ju ett namn Leigh!  Hon ar en sot babis, det luktar babis tillochmed, mums!!!

nu ska jag springa ivag M ar hemma och vi ska leka bye bye!!

11 januari, idag kommer leigh hem!

Nu sitter jag har, kl ar runt nio Jag ar jatte trott, kanske beror det pa att jag satte tvkabeln i vaggen igar igen nar vi pysslade... sa nar Nelly akte hem runt halv tio tiden sa kollade jag vidare pa Bethoven maratonet,  jag somnade halv 3 och filmen var inte slut :( haha

Nu ska jag ata frukost sen blir det nog att hjalpa till det sista innan bebben kommer hem :D se ya

10 januari, dagen da det var planerat..

Nu ar det mitt i natten har eller runt tio iallafall. Nelly  har just akt hem och ja ska snart ga ner och sova lite..

I dag har jag varit med Nelly och varit i art and craft store hela dagen...Jag har kopt en silver penna for 25 cent och lite cuttelbug saker sa jag kan skara ut en nalle bjorn, en apa och en katt, katten fick klader med sig. Vi hag skart ut massa saker idag, fast vet inte riktigt vad jag ska ha alla till... Men det kommer nog till anvandning nagon gang.. Hoppas jag, vi ska ha lite i art room och pyssla med jag och pojkarna!

Ikvall ar det aven Bethoven maraton pa tv, blir nog glass och tv ner kyypen under tacket :)

I morgon kommer tosen hem, sa spannande det kommer att bli. Jag vet hon hon stavar sitt namn nu, Leigh (uttalas Lee pa svenska) WIIIE ar sa glad!!



Jag maste prata mer med Rosanna snart, langtar :D hoppas det gar undnan!! tiihi

9 januari, babisen har landat!!!



Oj oj oj jag var mitt i min coola drom, jag var ute mitt ute i ett stort hav pa en ode o och kopte klader... da hor jag nagon ropa Hannah Hannah, jag vet att det inte ar nagon fran sverige (eftersom jag heter Johanna men i usa kallas Hannah) ljudet blir klarare och klarare sen satter jag mig upp i sangen och sager    Yes what is the time? haha kunde jag inte hittat nagot battre att saga typ nagot i stil med har det hant nagot? men iallafall dar i min dorroppning star Debra och nastan fortfarande sagar Hannah hela tiden.. Sa sager hon nagot jatte snabbt och jag som inte var vaken vid denna tidpunkt dvs. 5:12 pa morgonen...Hon sager det igen och annu en gang sen har ajg fatt upp huvudet och borjat lyssna pa riktigt.. Hon ska till sjukhuset och hon tror att babisen kommer komma idag :) wiie blev sa glad att jag at glass till frukost :D haha kanske inte det basta men nu har jag hand om pojkarna heltsjalv sa da ar det nog bra att vara vaken, visserligen ar dom inte vakna men om det skulle handa nagot sa ar det bra att vara alert! 
Sa nu sitter jag har jatte nyfiken och funderar pa om hon kommer fa blont eller brunt har, om hon kommer vara lika blek i kroppen som alla andra i familjen, om hon kommer sova som hon ska dvs utan att stora resten av huset, med massor av mer. hihi

Nu ar klockan kvart i sju om 15 minuter ska jag ga och vacka M upp och gora honom klar infor skoldagen, pop pop  (farfar) kommer och hantar honom som vanligt vid fem i atta!


Nu ska jag springa ivag och starta en tvatt, och gora lite sma uppstadning och kanske ta liten "riktig" frukost


Ha det bra nu sa lange uppdaterar nar jag vet mer ska aven visa er vad jag kopt at den nu annu inte fodda tosen :)



Hej igen, for ca 30 minuter sen ringde Michael och berattade att dom kommer ha en tjej inom en timma!

KUL   :D:D    hoppas dom ringer snart och berattar goda nyheter, nu ska jag ner o gymmet lite!





Hej alla nu sitter en super glad liten aupair pa andra sidan jorden och ar valdigt superduper lycklig!!!!!!
Idag krunt tiotiden foddesn en liten tjej och jag ar nog varldens lyckligaste just nu!!





Rosanna och jag planerar, josses hoppas allt gar i vara planer.. ni far veta mer nar jag far veta mer om allt funkar och sa, det vore sa himla kul. Jag vill aka pa semester till australien forresten och vem vet kanske jag och Rosanna drar oss dit efter ett tag.. Allt kommer bli super kul om det blir som vi vill att det ska bli, hihi eller hur Rosanns??!

8 januari

Haha emelie ja om jag kunde komma hem over en helg vore det toppen men det tar sadan tid att flyga...

Tack for alla komentarer, blev forvanad att det var sa manga! Tack an en gang.

Nu har jag rast, dagen borjade med att jag var jatte trott kunde knappt komma upp, men val uppe gick allt som pa rals!
Igarkvall kollade jag pa House 2 avsnitt sa var klar runt halv 11 med det, kanske bara ska kolla pa ett avsmitt varje kvall, sa himla bra :D Fast jag blundade faktist i det forsta avsnittet, nar dom var tvugna att snitta upp halsen pa en patient (lite laskigt men hon hade ju dott annars..) sa ikvall blir det bara ett avsnitt om jag inte ska ut med Nelly sa klart da blir det inget...

Iallafall, fixade M infor skolan i morse, tack han ar frisk idag skont skont! det gick snabbt dock for han vill inte ata sa mycket, sa det tar ca 5 minuter for han att ata.. sen kom farfar o hamtade M sa akte dom ivag. Da kommer J ner och det var dax att gora samma procidur (heter? stavas? INGEN ANNING) igen kla pa, borsta tander, fixa frukost och borsta haret. sen spelade han dator lite efter det tog Debra honom till skolan och nu sitter jag har helt sjalv,, funderar pa frukost kanske vore gott :) sa bye so long!



Jag vill bara saga att idag nar jag vaknade kollade jag min mail lite snabbt och gissa om jag blev glad? Nu ar mitt liv som det ska kanns det som, kanner ingen skult till nagot kanner mig bara helt superglad och duktig pa nagot vis.
Tack!
Jag vet igentligen inte om jag ska skriva om detta i bloggen men jag tycker det ar skont att skriva till nagon som laser nagon som kanske inte kanner mig men andra bryr sig lite smatt... Tack Mamma!!



Annu en gang josses v ad jag uppdaterar massa onodigt. Men iallafall nu har jag varit ute och gott, skickade en sak en till pappsen hoppas han gillar det :) hihi
Nu ska jag ner och se annu ett avsnitt av house eftersom det ar exakt en timma och 15 minuter innan jag borjar sa hinner jag med ett avsnitt :) haha Bye alla hemma i sverige!!

7 januari / nyuppdaterad! / NYTT

En ny dag, aven denna upp tidigt i onodan M ska inte till skolan idag heller han bara hostar o hostar.. bra for mig for detta betyder extrajobba och extrapengar for lilla Hannah :)

igar forresten, Nelly hamtade mig nar jag slutat och vi gick och at pa subway gott, sen kollade vi efter en sak inne pa radioshak (stavning?)  men det fann inte det vi sokte, ikvall blir det nog vara hemmakvall, med min nya box jag kopte igar House :D wiiie naste vecka ska jag kopa sesong tva och veckan efter sesong tre :D wiiie pa mig igen hehe
sen nar vi gatt runt pa ballston ett tag insag vi att kl var snart tio, sa vi akte hem och satte oss i mitt rum istallet och gjode lite scrapbooking saker :) mycket kul :D och hon ar ganska ok att vara med hon lar mig att vika orgami pa massa roliga satt :)

Nu sitter jag har igen, urs vill verkligen kopa min egen datorn snart sa jag kan ligga nere pa min sang och kolla tv och sitta vid datorn samtidigt det vore nice :)   Ska snart borja jobba, eller det blir val till att ata forst.. ska bara fraga Mona om hon kan hjalpa mig.. har en spricka i tan, i skinnet sa klart och det gor jatte ont, vad ska jag gora? hjapl!


Hejsan igen. Antar att hela sverige sover nu :( men har sitter jag i usa och lyssnar pa onthecorner, alskar verkligen det ar sa super och Ja emelie du ar   <3  -  valkommen   att gora det :D  
Varfor jag sitter har kl halv sju en vardag nar jag jobbar, betyder att jag fatt rast igen, pappa kom hem och mamman ar ute och fixar sina naglar sa pappan lekar med barnen i kallaren. innan han kom hem at jag och barnen mat, M ville ha kottfarssas och gronbonor medens J vile ha vafflor... sa det var bara att satta igen micron haha for allt var redan klart snalla Debra hade redan fixat all mat :) sjalv tog jag lite kykling och ris med broccoli som sjalvklart redan var fixat det med, rena lyxen datta... kommer troligen inte ihag hur man startar en spis nar jag kommer hem :)
J hallde ut all sin dryck nar vi satt och at, jag kollade pa han och fragade vad det var bra for.. haha fick till svar att han inte hade nagot annat att gora HAHAHA han ar sa rolig ibland... vi torkade upp det och fixade ny dricka..
Sen efter maten tog vi fram allt tills i morgon dvs klader, tandborstar och kramer och sa... sen gick vi upp och idag fick barnen aran att valja vilka bocker dem ville hora till kvallssaga haha tror det blev 8 st var.. josses men vad gor man inte for dom sma sota? snart ska jag ga ner i kallaren och hamta upp J for det ar dax for badet..


Men som ni ser dagen har varit underbar :) mycket skratt och roligheter i artroom som jag nu kom pa att jag inte berattat om an.. iallafall vi var i artroom medens mormor var har... vi bestammde oss for att mala med farger inte vatter farg utan lite mer fastare farg.. (minns inget namn)  men M gjorde iallafall ett tag, J gjodde en "the wiggles" scen mycket fina blev dom dessutom! kan kanske fixa lite bilder pa det senare..

nu blir det bad for lillkillen, bye bye

Onthecorner han far ett eget inlagg :)

igentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om denna person, sitter och pratar med han pa msn just nu..
Han har hallt pa att remixat i ca tva ar, valdans duktig ma jag saga. Latarna blir som magiskt helt underbara, det gar inte att forklara men man blir partysugen! Det later som en saga, man blir helt enkelt superglad!
Jag maste saga ett jattestort tack till denna grabb som ar sa duktig och gor mig glad :)

 Thanks Philip

http://www.onthecorner.se/

Nu skulle jag haft en bild men har ingen pa denna dator bilden ligger kvar pa datorn hemma i sverige!              :(

Men iallafall, om det finns nagon snall person dar ute blir jag glad av att fa denna musik en en cd nar jag fyller eller nagot. Nu blir det gymmet for min del, bye bye!                  
haha, Bye

6 januari

Dagen borjade jatte segt, hade svart att komma upp ur sangen, men nu sitter jag har iallafall.

M ar sjuk idag sa jag behover inte jobba pa nagot timma, Debra har doktortid idag, far se vad dom sager dar borta.. hon borjar ha sa dar ont i nedredelen nu sa det borjar val snart :D ar sa nyfiken, vill att hon ska komma idag :)
Igentligen ar det en ledig dag for mig idag men eftersom han ar sjuk o hon ska dit sa blir det andring i schemat...


Nu ar jag off igen hihi...
satter mig har en stund sen blir det muskeltraning i gymmet denna dagen blir det armar och ben som ska tranas..

Josses maste bara saga att for er som itne fattar att off betyder ledig/har rast sa vet ni det nu. aven du MONA!  :D hihi och tranar gor jag bara for att jag har sma timmar ledigt har och dar da jag igentligen inte hinner gora nagot annat!

Jepp snart ar det babis dax, kommer bli valdigt kul och jag ar jatte avensjuk pa Diana som fick sitt nya host barn har om dagen en liten tjej blev det :D Grattis pa henne och hennes host familj!

5 januari / bilder / GRATTIS EMELIE :)

Nelly och jag var pa museum haha "modern art museum"


Sen efter denna bilder dog min kamera... eller bilderna ar tagna tvartom vad dom sitter...



GRATTIS EMELIE TILL KORKORTET :D :D



Nu ar jag tillbaka fran gymmet mycket skona 40 minuter det dara :)    Nu borjar jag jobba om ca en timma.. kul, kanner inte for det hoppas att vi kan leka ute jag och barnen...

Forresten kom pa att idag landar Petra har i usa :D wiiie ska bli sa kul att traffa henne... eller jag kanner henne inte men hon ar i min LCC grupp sa de blir te att prata svenska :D hoppas allt har gatt bra Petra :D

4 januari / nyuppdaterad!

oj oj, vaknade jatte sent, som tur var ar jag ledig aven denna dag, sov anda till halv 12 hihi.
Eftersom jag inte far instalera skype pa dessa datorer maste jag kopa egen... uurs 1000 dollar kostar den billigaste jag sett som varkar vara bra nog att anvanda... eller jag menar det var den billigaste dom hade i affaren.. =/

Iallafall sen jag gick upp har jag atit frukost som bestod av en tallrik flingor med vatten haha for det fanns ingen mjolk kvar :P (det var inte sa dumt med vatten faktiskt..)  en skal med melonbitar och ett glas vatten..

Nu sitter jag och en an gang vantar pa att Nelly ska ringa idag ar det scrapbooking dag hemma hos mig, dom som kommer ar jag och Nelly haha.. Vi har inget vattigt att gora.. och eftersom vi inte vill lagga massa pengar pa dex tag och sa tankte vi att vi tar en liten pysseldag hemma hos mig, i mitt rum.. Jag ska prova att gora glass/mugg underlagg vet inte vad det heter men ska prova ok om det blir bra lagger jag ut en bild.  :) nu ska jag leta lite lite saker vi ska anvanda sa tjao sa lange!!

Oj oj igen hah glommde ju bort min lillebror, han flyttade till norge hoppas du har det jatte bra dar, jag vet att han inte laser min blogg men jag tror ahn kommer klara sig jatte bra dar :) bye igen


Hej igen, nu har jag nyss tagit mina sovpiller :) sa det ar sangen som galler.... Tankte bara uppdatera er om vad som hander runt om kring har.
Nelly och jag har gjort glasunderlagg, eller iallafall Nelly jag har borjat... inte kommit sa langt for det var forsta gangen och hon hade redan sjalva tricket i handerna... men har borjat och far se hur det blir nar jag ar klar.. bild kommer som sagt nar det ar klart.. Vi fick typ ryck eller nagot och drog langre bort an bethesta kommer inte ihag av tagstationen hette men 3-4 stationer langre an bethesta, dar tog vi bussen till spelstallet igen hihi nu har jag tillrakligt mycket poang sa jag kan vinna en pudel :) sa vi kom just hem och ska ses i morgon igen vid 10 tiden for en promenad i det skona vadret :)

Nu som sagt blir det sova, och i morgons ak jag saga er en hemlighet :D haha lalalallaa ;)

3 januari - Johns fodelsedag / nyuppdaterad!

Hejsan alla dar hemma!
Idag fyller lillkillen 5 ar, hip hip hurra!!   Han har massa paket pa bordet i storarummet, av mig ska han fa 12 bakyardiganbocker och 4 bocker med "just me and..." roliga barnbocker, som jag tycker han ar vard!

Igar kvall skulle jag och Nelly aka till Tysonscorner sa blev det men val dar ringde Diana och berattade att vi alla skulle till ett spelstalle (om vi ville givetvis) sjalvklart blev svaret och vipps satt vi i josefs bil pa vag till Maryland, josses vad kul.. Val dar fick man ett spelkort som ser ut som ett bankkort som jag fyllde pa med 25 dollar. Sen bar det av in till alla spel och sadant, det hela gick ut pa att samla pa sig sa manga "tickets" som man kunde, jag hade 662 medens Nelly hade 542 sa jag vann, eftersom dom andra varit dar fler ganger hade dom mer tickets an oss pa sitt spelkort.
Pa hemvagen blev det en "dollarburgare" pa donken.. Jag tror jag var hemma runt halv tre.. Tack for en superkvall tjejerna och josef haha :)

Men over till nuet, ska snart ata ska late John oppna alla paket forst sen blir det frukost, gymma sen ringa Nelly sen vet jag inte hur vis ka ta oss in till Dc men pa natt satt ta oss dit (bil eller tag?) och hitta nagt spannande museum.

Nu ar jag tillbaka fran gymmet, var dar i ca 45 minuter.. Men iallafall nu vantar jag pa att Nelly ska ringa sa vi kan komma ivag snart..

Ringde aven Maisa idag, vet inte om hon fattade att det var jag "hihi" for ja sa att det var Hannah insag jag nar jag lagt pa, men hon sov och skulle jobba idag sa det blev inget med att traffa henne, vill ju att hon ska komma pa mitt kalas :D

Nu ar jag har igen, kul va ?  :)
Jag har varit och spenderat lite pengar nu igen...Har kopt ett headset och lite andra saker.. varit pa bio Marley & me super duper bra men dock jatte sorjligt grat o grat men nu ar det bra igen :) Hemma nu ska snart sova och sa.. fick just reda pa att jag inte akn instalera skype pa datorn for det ar for hoga risker pa massa allt konstigt, folk kan se vad man skriver in for losenord osv.. men det loser jag pa nagot satt...  :( 

God natt sverige!!

1 januari

Hej alla och gott nytt ar, hoppas alla far ett jatte bra ar!!

Vad hande igar?
Jo igar nar jag vaknade jobbade jag anda till ett, efter att jag jobbat gick jag ner i gymmet och korde ett helt nytt traningspass som jag byggt upp utifran bla tv och en traningsbok. kanner mig bade nyttig och duktig. Nar det var klart tillbringade nar narmare tva timmar inne i badrummet for att bada och gora mig iordning infor kvallens roligheter.
Nelly ringde och undrade om jag skulle med och handla innan, jepp och sa blev det kopte 4 pizzor massa dricka och pringels.. mums :p sen akte vi hem till mig igen och jag snabbt som sjutton pa med klanningen och packade ner ett par byxor i vaskan (som jag inte behovde anvanda). Vi satte oss i bilen for att aka over till Diana och hanta henne, sen akte vi anda hem till en annan diana som bor i narheten av tysononscorner. Hela bilfarden pratade pappa med mig genom skype till min mobil, haha och dar forsvann alla mina pengar  ;)  men det gor inget for nar vi kom fram till Diana sa borjade vi prata om skype sa jag loggade in och pappa var fortfarande dar :) sa det blev mer prat medens dom andra fixade maten haha sen var det dax att ata mums!!!

Diana och Diana ar bada 27 ar och jobbar i usa sen ett par ar tillbaka..
Nelly ar aupair och Josef jobbar i usa tror jag.

Har ar det en liten del av maten.

 Nelly och Jag.

Diana och Diana.

Josef.


Sen efter all god mat och massa spel eller det var bara ett spel "taboo" eller nagot liknande hette det, jatte kul faktiskt, man skulle forklara ett ord utan att anvanda olika ord.. vissa var jatte svara medens andra mycket lattare..men mitt lag forlorade vi korde tyskar mot alla andra lander haha.  Sa var det dax att kolla pa tv for i New york har dom bollslapet eller nagot minns inte vad det heter men iaf vi kollade pa det och sen var det dax att aka hemmat igen. Sa Nelly och jag satte oss i bilen, hon korde skont for mig. hehe

Sa har sag jag ut nar jag kom hem :)
(Forresten pa bilden ahr jag min nya flicejacka som Bing kopte mig for 110 dollar!!)


Sa, nu ar det att nytt ar och nya mojligheter!!
Ska val skriva nagra nyarsloften ok...
men jag har nog inte nagra jatte bra bara det gamla vanliga..typ..
trana regeldundet, ata bra, godis bara pa lordagara.. sadana trakiga...




Nu sitter jag har igen pa min andra rast, rasterna var inte planerade alls idag utan den planerade 10 timmars dagen blev bra anda! forst fick jag rast forut for att Debra tog J till en Bio medens Micheal tog M till nagon gammal tagbana om jag minns ratt... som sagt sitter jag har igen, denna gangen tog Michael med bada pojkarna till farmor och farfar men jag behovde inte hanga med och Debra passade pa att ga ut och ata lite mat med en kompis till henne. Skont for mig att ha huset lite for mig sjalv ibland :)
Pa forsta rasten pratade jag med mamma pa msn, blev ledsen men kannde mig fortfarande bra eftersom jag gjorde det anda ratta i de laget, jag var helt enkelt tvungen att ta tag i saken med egna hander och nu har jag forstort hennes liv, men som sagt anda ratta ar gjort och jag kan inte gora sa ymycket at det. Gjort ar gjort och vissa far ett battre liv nu hoppas jag. Nog om det, nu ska jag ta mig lite glass och kolla pa tv :)

RSS 2.0