26/8

Oj oj oj, det var ett tag sen somjag skrev här :/ lessen för det men nu kommer en uppdatering så att ni får höra vad som hänt under tiden jag inte skrivit !

Just nu sitter jag och fyller i mitt papper om internationellt körkort, det ska skickas in idag!

Den 21/8 åkte jag till sthlm för att sova hos min mammas vännina eftersom jag hade fått möte på ambassanden dagen efter (22/8) det var lite nervöst eftersom jag gick vilse i sthlm det första jag gjorde när jag skulle ta mig hem till hennes vännina HAHA men det ordnade sig, hon kom och hämtade mig på centralststionen och jag fick en visning på hur jag skulle ta mig till ambassaden dagen efter. När jag väl vaknade den 22 så var jag ganska nervös för jag skulle åka tåg och sen gå igenon hela centralen för att komma upp till min buss som gick några mnuter senare.. det gick bra och jag hittade vart jag skulle gå av. Det var tre andra au pairer som gick av på samma ställe! Jag fick stå i kö och när det var min tur fick jag plocka ur alla mina elektroniska saker ur väskorna. Sen skulle jag bara lämna alla papper till en tant bakom luckan, hon kollade dom och bad mig sitta ner och vänta på att mitt namn skulle ropas upp i högtalarna.
Johanna grenholm lucka F tack! haha jag gick dit och fick svara på några frågor och famlijen och om jag varit i usa tidigare.. sen när jag var klar där fick jag gå till EF kontoret dom sa att det var tio min gångväg men det var ganska myckte längre!! Jag träffade Frida och hennes mamma som jag gick dit med, skönt att inte virra bort sig där helt själv! på kontoret fick vi vara på ett möte med andra au pairer och vi disskuterade massa saker. Det vad kul! Sen åkte jag hem. Frida som jag träffade hon ska åka den 22/8 och vara i Washington Dc så henne kommer jag förhoppningsvis se mer av!

Jag har även betalat in försäkringen och avbokningskyddet. så mitt konto tömdes lite :P men det är skönt att ha allt gjort, eller ja har ju inte skickat pappret om internationellt körtkort än, men ska göra det när jag är klar här och då är allt klart utom själva resan :D
Så nu går jag ner och fixar det och gör lite frukost till mig. Är hemma själv inte så jätte kul men alla andra jobbar eller går i skolan haha!
Jag jobbar min sista dag i morgon och på torsdag blir det hälsoundersökning kom ja på nu, så det var det kvar ok :P men sen tror jag att allt är klart för avresa :)

18/8

Hoho.

Japp Louisa dig har jag ;) och tror vi kommer ha kuligt =D

Idag har jag även fått reda på att jag får åka till amerikanska ambassaden på fredag för att fixa mitt visum!
Så innan fredag måste jag fixa ett kort på 5*5 cm i färg med vit bakgrund och fixa någonstanns där jag kan sova eftersom jag inte hinner ta mig till sthlm innan kl nio på fredag morgon. Så vi ses där Louisa, Amanda och Cissi och alla andra :D

Idag har jag varit nere med Mona och vaxinerat valpar, fått tandintyg och kollat hjärtat.. Allt var bra :)

Nu ska jag gå ner och kolla på os och kanske frosta av frysen så att jag kan fylla den med kakor i morgon :D haha baka är det godaste som finns. Igår bakade jag ett jätte gott bröd som jag fått receptet på av min morbrors fru. mums!!

Hörs!

Hej igen. skulle bara säga att det vart inget bakande idag inte haha och inget os och inte heller någon avfrostadfrys MOHAHAH


God natt alla!


Här igen, nu har jag fixat en jag kan sova hos och jag tackar för att jag får komma och vara där!

Nu känns det som om allt är på gång på riktigt :D:D

Nu nappar det, dra dra nu!

Hej igen.
Nu sitter jag på mitt rum, har just käkat underbart god mat!

Sitter och funderar på om jag ska baka lite bröd tills i morgon bitti, fick låna en receptbok av Pernilla när jag var där förut idag..

Men nu över till vad som har hänt idag, Idag har jag nämnligen varit med min lillkusin Eric.
Vi har varit nere och fiskat vod kanalen, vi fick varsin fisk men det var ingen gädda utan något annat som jag hela tiden glömmer bort vad det heter.
När vi varit nere vid bryggan och provat får fisklycka i ca tre timmar gav vi upp eftersom vi bara hade två fiskar en liten och en stor. Eric var glad ändå fast det inte gick att äta fisken!

Jag har inte någon mer uppdatering angående min resa till usa men det kommer väl snart, familjen kommer hem från en affärsresa i morgon så då får jag svar på lite frågor jag mejljt dom!

          Bye

Grattis mormor och 24 dagar.

Grattis mormor som fyller år idag, hon blir 28 år! ;)

Nu sitter jag på mitt rum borde sova igentligen eftersom jag inte kom upp i morse, gick väl upp 30 min innan jag började jobba så frukost blev det på hotelet! Men det gick bra att jobba ändå lite sletan kännde man väl sig haha fast och andra sidan gjorde resten av jobbarkompisarna det ok!

Idag har jag och killen bestämmt att det blir en helg i Sthlm att ungås dessutom blir det väl besök på grönalund med mera. men mer om det blir det i morgon eller en annan dag. Man vet ju aldrig med oss, virrigt värre!

Svar till Erstink och tant Marika: Jag vet att det kommer bli ett skitroligt år, och dessutom har jag en jätte gullig familj som jag tror jag kommer stortrivas i, det finns en tös där borta som jag ska "leka" med en dag mänligen Louisa hon är i arlington just nu och inte längt bort från mitt kvarter ;) sen finns ju Cissi som kommer att vara i Washington Dc.. och självklart alla andra au pairer som är i området mest tyskar! Dessutom får Estink komma på festen ok ! men hör av mig om det när det närmar sig :)

Idag fick jag även en del av länen från Konsum, JAG BLIR BARA RIKARE :D haha ok har inte jätte massa pengar men lite iallafall så att jag klarar mig i USA haha!

Nu ska jag lägga mig, min chef sa till mig att jag fick komma när jag ville i princip eller ja på förmiddagen iaf ;) haha

Bye bye hörs snart!

Yes, yes, yes ;)

Hej alla och tant Marika!

Nu måste jag berätta dels att pappa fixat mitt tangent bort och att det nu finns dessa underbara knappar igenöäå =)(/&%¤#"! som går att användas på rätt sätt igen :D
Och det kommer mer bra saker, ikväll tackade familjen Lindsay ja till mig och jag blir hur glad som helst och det kommer bli hur hur hur hur hur bra som helst.. Jag är på toppen glatt humör och nu funderar jag på hur jag ska kunna somna haha ska jobba i morgon kl 9... 
är lite sjukt nervös eftersom jag måste hinna göra mycket saker på mindre än 20 dagar.. ni vet fixa visum, skicka in så att jag får mitt internationella körkort, se till att få flygbiljetter och hinna säga hejdå till alla nära och kära!  DET BLIR FEST HEMMA HOS MIG ALLA ÄR VÄLKOMMNA! (även tant Marika :p ) 

Familjen som består av två pojar snart 6 och 5 år gamla bor i Arlington som ligger ca 5-10 minuter från W dc. Mamma Debra som jag har pratat med verkar hur gullig som helst och vill att jag ska följa med den stora killen till ishallen :P Pappa Michael som jag inte har pratat med alls verkar vara en person som jobbar mycket om hemma lite men hoppas man kommer att träffa han ok. Barnen verkar vara dom mest underbara som finns, desstuom kommer det att tillkomma ett liten barn när jag är där under min resa i Usa. den 15 jan kommer mitt 3 host childern till jorden.

Idag har jkag även kört lite bil med pappa, känns skit konstigt att pappa sitter brevid och berättar vad jag ska göra igen, haha har ju haft mittkörkort i snart 2 månader... men automat har ja inte kört sen 2006 eller något liknande.. så det var en upplevelse som inte var alltför svår!

God natt alla måste nog sova nu för jag tror att chefen skulle uppskatta om jag kom till jobbet i morgon..helst levande och inte som en död som kommer sitta på en stol hela dagen haha då blir det inte mycket gjort!

21 dagar, vet inte hur jag raknar

Hej hallo dar!
Idag ar det 21 dagar kvar tills jag aker har ifran, tror jag har kommit pa att jag troligen itne kan rakna eftersom det blir olika varje gang...
Men iallafall ska beratta lite om familjen som jag pratar med just nu.
Familjen bestar av 4 personer mamma Debra som jag har pratat med, pappa som jag inte kommer ihag namnet pa haha deras tva smapojkar eller jag inte sma utan snart 6 och 5 ar. den ena pojken har autism en mild sadan. Dom bor i Arlington, det ar cirka fem minuter till W dc . Jag kommer att fa ett eget rum med egen toalett. Men det basta av allt ar att dom verkar vara skit gulliga och igar pratade jag med Debra for andra gangen i telefon.. Doc ringde hon typ nar jag hade somnat for jag trode inte hon skulle ringa.. men runt 12 kanske kl var da.. Jag har fatt mejlat med den forra aupairen lite och fatt svar pa vissa fragor.

Men nu ska det stadas i huset, vi ska pa kalas senare hos bror Nils.
Skriver nog mer sen, ha det baast sa lange .)

Hej igen!
Nu har jag varit hos bror och han fick tva lampor till hans lagenhet, vi fikade och spelade spel. Maria, hans tjej hjalpte mig med lite grejer som jag kommer att pressentera lite langre fram!

Just nu sitter jag och vantar pa att min host family ska hora av sig och beratta om dom vill ha mig som Au pair eller inte.. NERVOS! hor av mig nar jag vet vad dom sager, vill verkligen aka till dom hur gulliga som helst      

23 dagar och forsta samtalet idag!

Hej hej nu sitter jag har, kan inte sova ar inte trott. For forut ringde Debra fran Usa hon var jatte trevlig och verkade hur glad som helst att fa prata med mig och vi hade kul, skrattade en hel del och det kanndes som vi kannt varandra lange! I morgon ska hon ringa till CC och beratta att hon fortfarande ar valdigt nyfiken pa mig och att vi samtalar med varandra.
Famlijen har tva soner pa snart 6 och 5 ar och dom vantar sitt tredje barn den 15 jan. Inga husdjur eftersom pojkarna ev ar alergiska.. Debra ska ringa mig i morgon sa nu ska jag sova sa att jag kan forbereda infor samtalet i morgon, sa da klan jag beratta mer. Hon sa aven att hon var tvungen att bestamma sig snabbt om dom ville ha mig som au pair!

Jag hor av mig, Hejsvejjs


Johanna

tjugosex.

Jaha denna dagen ar det tjugosex dagar kvar tills jag har mitt avresedatum till Usa, men det lar ju inte ga sa jatte bra utan familj >(

Blev matchad med en familj ok dom fragade nar det passade att ringa och sa, men nu i morse nar jag vaknade kollade jag lite snabbt om jag fatt melj ifran dom. Men inte det och dom var borttagna fran min matchningssida ok. NEJ tankte jag for de verkade hur gulliga och sa som helst.. Fragan ar, varfor ringer inte familjen till mig innan de tackar nej


Need too work byebye

Då då, då är det fixat..

Här om dagen så plockade jag ner allt som stod i mitt rum dvs alla mina skivor, LP skivor, böcker allt och allt som finns... nu är det bara syrrans saker kvar och min datorn o skrivare o LP spleare + TVn förståss dom kan ja inte ta med mig Karolina får ha kvar dom... nu kollar jag på Barneby eller vad han nu heter, himla spännande :D Dessutom ska jag berätta att jag fortfarande inte har fått en familj till min Usa vistelse :/ men det kommer snart hoppas jag på iaf ;) haha Nu ska ja kolla vidare på Tvn, så hörs vi senare bye bye

Tillbaka igen, saknat mig.. tankte val det, haha nu ar det sa att jag inte kan skriva ['; haha oj vilken fin gubbe!
Jag maste tillagga att jag mejlade en familj idag och dom var glada att jag horde av mig till dom och nu pa torsdag ska dom diskutera lite nar pappan kommer hem till familjen igen efter en affarsresa.

NU kollar jag pa ett skit bra program jag och mina broder hittade en gang nar vi var sjalva hemma..
sa nu jag ska sova jobba i morgon och sen traffa fia kanske, h;rs senare bye

Snart bär det av..

Ja snart bär det av till Usa shiit va kul det kommer att bli! Visserligen kommer jag ju att sakna allt folk här hemma men jag kommer ju hem igen ;) haha Igår var det exakt en månad kvar tills flyger gå.. Jag var och spelade fotbollscup hela dagen igår, därför jag inte kunde skriva något då. Nu ska jag och lillebror åka ner och köpa köttbullar sen blir det att laga mat åt syskonen som är hemma. hör av mig!

RSS 2.0