28 / 8

Nu sitter jag har hemma... vantar pa att rob, nadra och twinsen ska komma hem fran frukost ute.. jag hangde inte med ville packa istallet.. vet knappt vart jag ska borja.. jag packat lite klader som jag inte anvander just nu och sen lite av scrapbooking sakerna.. det ar jobbigt att packa... far se om jag far med mig allt... haha det kommer bli kul att se :)

well well, jag tar snart ut mina   sista 4 lediga dagar i borjan av september blir det. da ska jag packa mera och planera in for sweden, jepp ni horde ratt sparar pengar och har ganska mycket nu och runt dec eller jan kommer jag hem pa semester WIIIE :D

well well nu ska ni inte hoppa over staketet innan jag ar hemma... mycket kan handa och sa.. jag menar forra gangen jag planerade blir jag ju stoppad av polisen och fick betala boter istallet for flyg hem haha, ja du livet blir inte som man tankt sig alla ganger haha!

Well well frukost nu sen jobba... men nu vet ni att jag lever och har det bra!


26/8

Nu ar alla har och klagar haha sorry jag har inte uppdaterat for att internet ar ur funktion har hemma eller ja inte nu langre.. men har varit pa facebook. farmor jag skrev 2 ganger till dig dar.. humm.. iallafall jag kommer inte hem! har en ny familj i boston downtown. en singel mamma med 4 barn 3 tjejer och en pojk. mellan 4 och 9 ar. berattar mer nar jag hinner nu vaknade pojkarna sa ska ta hand  om dom igen. nu ar det bara 13 dagar kvar i denna familjen och jobbar mer an aldrig forr.... jobbar tex till 8 ikvall.. dvs  2 am i sverige...
massa kramar JOhanna

12 augusti

gjorde min tattoo yesterday!

10 augusti

Hejsan hejsan, har lite tid over sa jag slanger in en kommenrat har.. antar att ni vill se min tattuering ? haha gissa vad den ar INTE gjord an... Killen som skulle gora den ar sjuk... ska aka dit i morgon klockan sex us tid.  Jag ar arligt inte anns nervos!!

Iallafall sitter hemma hos Josh, han jobbar men jag ar har anda. Har trakigt just stadat hela hans rum, dock inte damsugit och tvattat golvet men iprincip allt annat och for en gangskull ar sangen baddad HAHA

Jag sitter har med Marsmella Josh ager en chinchilla honar superduper sot! men inte tam sa just nu ar det mitt mal att fa henne tam... Hon ar en gra sot liten sak :)

Snart ska jag dra pa min mina traningsklader och ta mig en runda pa px90 soma r ett traningsprogram men byggs upp suxecesift (stavning ????) varge dag... Forsta dagen som var igar tog nastan livet av mig ? opps daligt skamt man ar supder duper trott efter det, hoppas det blir lattare idag haha eller inte, men kommer vara skont att bli av med det... Sen efter det blir det lite Wii yoga kommer bli skont att tracka ut pa kroppen.

Juste gissa vad ajg gjorde i morse? haha Jag och Josh var uppe pa taket med Josh pappa och jobbade lite, bara for att jag tankte beratta for er vad ajg gjorde har jag glommt bort var det heter... men vi lade upp och spikade fast saker pa taket sa regnet inte kommer regna in.. Detta ar inte pa hus taket utan pa garaget. Fick aven spika med en spikskutande pistor... Pappa vad heter dom nu igen ? iallafall det var kuligt.

Ikvall ska jag ata med Josh foraldrar helt sjalv eftersom han jobbar... Ska ata Maine lobbster, yammi...!  inte atit det an dock har jag varit har i snart sex manader... haha


Lamna en kommentar sa you later!

7 augusti

Nu sitter jag ute i fotostudion...

Today Im gonna call this family that dosent live that far away from me now... It sound so good there! tell you later, start working right now...

Just said good bye to Larissa she is going home to germany at one o'clock today :( buuhuu

4 august

GRATTIS lillebror opps, forgot that you were older.. mohahah  on my way to six flags now wiiie super super happy.....

och som vissa av er redan vet sa jag har nu fatt min tattoo time on sondag haha josses vilket bra sprak Jag har :) men hoppas ni for star det ar tidigt pa morgonen just atit DD dunkin donats grilled chees...gott josh betalar! asom!

anyway tatuering pa sondag hoppas bild kommer haha josh ska gora en vidio kommer blir kuligt spannande och ar super nervos tank om det gor super ont ? o.O

well well nu vet ni att jag ar i livet och har det bra hors senare PUSSS

1 august

I dag ar det forsta dagen i manaden vilket kanns underbart solen lyser och det ar nastan 30 grader varmt..

Jag borjade jobba klockan tio idag, brollopsdag for mina vardforaldrar och dessutom sa ska dom sova over pa brollopet. sa Shannon och jag skoter huset for natten! Just kommit hem fran att tagit barnen ut pa lunch och sjalvklart passade jag pa att bjuda med Josh bara for att han ar sa sot.   Vi akte till Frendlys och det kanndes jatte konstigt att ga in dar med twinsen pa armen och maya och tyler som haller ens hand dessuton Josh da.. Tjejen som tog varan order sa "what a beautiful family you have, luckey you two"  HAHA holl pa att do, Josh bara skrattade och berattade att jag jobbade med familjen och det var inte vara barn. Well well... Det var bade gott och kuligt att slippa laga mat for en gang, visserligen betalade jag ur egen fika dv 55 dollar men det var det vart! Twinsen somnade i bilen pa vagen hem och vi fick bara in dom, sen spelade Josh, maya, tyler och jag blir baseball och akte skateboard!

Just nu sitter jag har hemma helt sjalv, eller ja kanske inte helt sjalv twinsen sover fortfarande. Josh akte till hans jobb och Maya och Tyler ar hos grannen som har fest.. inte supa fest da utan med barnfest med mat och dricka och massa folk, jag ska dra mig over dit nar twinsen vaknar och jag har gett dom lite att ata innan vi gar over.  Ja juste jag ater jordgubbar nu, hittade dom i kylen sa super gott nar det ar varmt ute!

Josh och jag planerer... Six flags pa tisdag och pa onsdag ska han ev. ta mig till nagot som heter water country, blir inte mycket att vara hemma ska sova hos honom, han har ju ett huttub varmt och skont! Sen ska vi aka till tatuerargubben och se vad han  kan hjalpa mig med, jag har gjort lite nu jag vill att det ska se ut nar det ar klart. men han maste gora det batte jag ar verkligen inte bra pa att gora blommor och sadant.. Joshs mamma ska gora en tatuering pa samma stalle altsa foten.. sa det kommer att ske pa samma tid hoppas vi haha vi ar lika radda bada tva!

Hoppas ni har det bra dar hemma alla sjuka HAHA nee opps inte haha utan jag hoppas verkligen att ni blir friska och kommer over och halsar pa nar jag vet vart jag kommer att hamna!

31 july

Nu kanske det kommer som en lite chock... men det gjorde det for mig med..  well sa har ligger det till, i morse sa min vardpappa till mig att det inte kommer fungera med pengar som culturalcare vill ha, sa jag kan itne stanna kvar ett ar extra i denna familjen... sa det blir till att flytta for hem kommer jag inte!!! haha visste langtar ajg hem men se har det uppnar sig nya vagar for mig hela tiden och nu ar jag pa vag till nya aventyr, nytt stalle och nya vanner (forhoppningsvis) hahha     

men lika glad ar jag for det..  hoppas pa ett ar i nasta familj ......... och kanske pa andra sidan av usa.. :D coolt uppdaterar nar jag vet mer... dvs pa mandag eller kanske i helgen beror pa om jag spenderar helgen at Josh house, for internet har hemma ar flippat... haha nasta vecka ar jag of work, tog ut lite semester sa blir six flags med josh och larissa och sen spendera hela min tid at his house... asom. huttube! varmt, varmt.. men skojjs!

RSS 2.0