21 juli

tiden rinner ivag, jag har laggt allt pa is, ja aven bloggen. Jag vill spendera pa mycket tid jag kan med min alskade Anna som aker hem till tyskland pa fredag... jag ar ganska tom och har inte gjort nagot annat an att hanga runt med anna och gjort massa hyss... jag saknar sweeden more then evey just nu vill jag bara hem.. jag menar nu nar larissa inte heller ar har kanns vardagen annu jobbigare.. hem plugga kanske? nej papper och sadant ar redan inskickade.. sa semester kanske? Jaaa hoppas pa det snart,  for jag vill bara krama om alla dar hemma... ata kanelbullar och dricka svensk mjolk, baka riktig kladdkaka och gora goda saker...
Har redan borjat fundera pa vad jag ska ta med mig hem, saker som jag inte kommer att behova under mitt andra ar har i usa.. saker som folk har bestallt och jag vet exakt var som kommer ligga i mina vaskor pa vagen tillbaka till usa, godis, bilder och massa minnen da jag komer halsa pa massa folk nar jag ar hemma igen, spec. familj och sma syskonen... saknar att braka med miccis och lyssna pa karolinas gitarrspelanden.. elsa min lilla apa, ja tro det eller ej du ar min basta syster ingen kan komma mellan oss tre systrar..  pa tal om att sakna, pappa och mona star nog hogst upp pa listan.. eller nee stella ligger faktiskt fore men Mona och pappa ar  valdigt tatt upp i listan! <3 hora roster, i natt dromde jag att jag var hemma igen, kannde inte igen rosterna.. maste hora dom snart igen.. aven om det ar arga roster eller glada jag bryr mig inte jag vill bara hora dom igen!!! igar kollade jag pa ett program om sweden on tv.. hyaha det var kul att se... dom var i sthlm och kakade mat och akte skidor eller nagot.. visst jag somnade det var trakigt tvprogram!

Nu sover pojkarna och maya och tyler kollar pa tv, skont att bara sitta ner och tanka for mig sjalv och ge er dar hemma en hint on att jag ar hel och vid liv... men det vet jag att ni redan visste...   idag har vi atit pasta och sas med broccoli super duper gott, ja mona jag sa super duper gott :p HAHA  
Igar fick jag fixa stopp i toan haha maya spolade ner lite mycket papper och det rann over ganska bra haha suck for barn.! men men vatten kom ner i koket och gjorde flackar i taket... men det ar torkat nu sa bra var det, men Hannah lyckades bra att fixa allt utan att anns ring min vardpappa och be om hjalp!  stolt, har nog lart mig mycket att pappsen!

Nu ska jag fixa det sista av tvatten sen blir det nog att aka till parken nar barnen vaknat up igen.

Joste denna vecka ar det loneforhojningsveckan :D wiiieppp kanske kommer hem fortare an jag trott!

bye soo long


Kommentarer
Postat av: Emelie

JA KOM HEM NU DIN LILLA FÖRRÄDARE! KOM HEM TILL SVERIGE OCH ÄT CHOKLADPUDDING MED MIG OCH ÅK MED MIG I BILEN OCH TA MASSA KORT SOM JAG KAN TITTA PÅ NÄR DU ÅKER HEM OCH KOM HEM OCH SITT OCH PRATA MED MIG I FLERA FLERA TIMMAR OCH KOM HEM OCH KRAMA MIG :( kom framförallt hem innan min skola börjar den 19:e augusti.. annars får du fan svänga förbi varberg!

2009-07-22 @ 08:20:01
Postat av: Marika

Låter som om du har det lite jobbigt just nu! Det ger sig. Jag vill OXÅ träffa dig om du kommer hem en sväng!!! Byta papperskorg med varann kanske?

Kramar i massor till dig gumman!!!!

Tant Marika

2009-07-22 @ 09:25:22
Postat av: Sophia

Du får inte komma hem när jag är borta!! Åker ju till Mallorca den 8 augusti och kommer hem den 23:e. Hoppas att allt är bra annars! ledsen att vi inte snackar så ofta nu, men jag har haft lite annat och göra vissa dagar. Kram!

2009-07-22 @ 21:38:55
Postat av: Farmor

Hejsan , hoppsan!

Så du kommer hem en sväng. Du får inte glömma Hagfors heller , annars kommer jag och hälsar på hos ér. Men kom inte förrän jag kommer hem från Norrland , ca den 6-7 aug.

Vi ses

Kram från farmor som tycker det ska bli roligt att se dej igen.

2009-07-23 @ 14:51:03
Postat av: Emelie

Nu blir det inte lätt att tillfredsställa allas önskemål hördu ;)

idag har vi namnsdag, grattis på oss!

2009-07-24 @ 09:14:13
Postat av: Mormor

Låter som om du har lite hemlängtan, men du skall se att det snart går över. Känns kanske lite extra nu när dina vänner lämnar USA men det kommer nya.Blir kul att ses om/när du kommer hem på lite semester.

Ha det så bra så länge

Kram mormor

Morfar hälsar också

2009-07-25 @ 15:53:19
Postat av: pappsen

Tror det snart kommer nya kompisar... och då är det full fart igen! kram pappa

2009-07-28 @ 10:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0