28 februari

sista dagen pa managen och om nio dagar har jag varit har i 6 manader sa da ar det inte langt kvar tills mitt ar ar over :(

lite uppdatering...
min svenska mobil funkar inte, for addapterna ar trasig...
kameran kronglar sa bilderna vill inte komma in till datorn..
huset ar stokigt, trots att jag stadade hela nedrevaningen igar...
jag ar just nu helt ofin (om man nu kan saga sa)
och dagens uppgifter ar att...

1. frissan
2. kopa ny maskara
3. kolla pa basket, stora killarna spelar match!
4. en liten fotografering mellan oss tre tjejer (vi hoppas det kommer bli sa iaf)
5. gora klart 4 oklara scrapbookingkort.
6. stada mitt rum

sa nu vet nu vad som hander for mig denna dagen...

och sjalvklart agnar jag hela dagen att tanka pa min lillasyster Karolina som ar med pa UKM idag :)
                 Manga tusen lycka till fran mig!! <3

27 februari

nu sitter jag har och vantar pa att pojkarna ska vakna och att larissa ska komma och hamta oss for nu bar det av till childrens museum :) wiie alltid lika kul dar!!
nu ska jag packa kameran och lite snacks    Bye

26 februari, hemmadag idag

Idag ska vi bara vara hemma barnen och jag, just nu sover dom deras forsta nap men tror dom vaknar snart, de har sovit i snart tva timmar... I morse flyttade jag upp deras kok fran kallaren till pojkarnas rum. bild kommer.. dom alskar att leka dar i koket :)     Jag har atit svenskafiskar till frukost. haha tva stycken gott :p men nu ska jag ata lite riktig frukost, rostad brod med aggsallad pa !  bye so long


25 februari, mat

Idag har jag inte mycket att saga allt har gatt bra och jag har moblerat om smakillarnas rum.. bild kommer i morgon.

jag har atit min favorit har i usa for forsta gangen :)

24 Februari, vanlig dag igen :)

Skont nu ar lovet over sa nu har jag bara tva barn pa dagarna igen. just nu sover dom och kl ar halv tva..

I morse at jag aggmacka till frukost haha gott var det, lange som for den delen ok!! 

efter frukost berattar Rob for mig att barnen har varit vakna fran halv fem i morse sa dom kunde ta sitt forsta naptime runt halv nio. Sagt och gjort, nar dom val ar i sangen lagger dom sig ner och somnar pa sen sec. Skont tankte jag, nu kan jag hinna med lite stadning... Jo men visst jag stadade men hann bara med lilla toaletten som sag ut som ett bombnedslag, jepp det ar sant men nu ar det fin fint dar inne, allt blanker!  (synd bara att jag inte tog en fore bild..)


Sen blev det kottbulletisdag har  haha istallet fgor semledagen :P    Rob hade gjort kottbullar och lagt i frysen, valdigt goda, hur goda som helst at tre stycken :)




Har ar kortet Rob fick av mig pa hans 37 ar dag.








bilder fran fotograferingen..







23 Februari, Grattis Rob!

I dag fyller min vardpappa ar, hela 37. Han fick ett kort av mig som jag slangde ihop pa en kvart.. I kortet skrev jag att han fat ta med Nadra ut och hitta pa nagot sa passar jag barnen helt gratis en hel kvall/natt tyckte jag var snallt :) Vet ju inte riktigt vad han gillar eftersom jag bara varit har i 22 dagar. Sen bakade jag och Maya hans favorit choklad muffins fran svenskt recept :) Han blev jatte glad och sa fick jag en stor kram! Vi at kykling och potatismos och sa hade vi cesarsallad till det, gott sa gott!! Nadras mamma och hennes man var har och at med oss, efter att vi atit fick vi chokladkaka och glass, Mums :D

Igar som ni kanske vet var jag ute och fotade mina kompisar Anna och Laurissa, har ar nagra bilder som jag tycker ar bra fran igar!



Dok funkar det inte att lagga ut fler an en bild sa jag tog en av alla bra bilder :)

Kommentera vad ni tycker, sa kommer annu en bild i morgondagens uppdatering!!


Nu ska jag ata lite kvallsmat, aggmacka och mjolk gott gott ;)

23 Februari, Grattis Rob!

I dag fyller min vardpappa ar, hela 37.  Han fick ett kort av mig som jag slangde ihop pa en kvart.. I kortet skrev jag att han fat ta med Nadra ut och hitta pa nagot sa passar jag barnen helt gratis en hel kvall/natt   tyckte jag var snallt :) Vet ju inte riktigt vad han gillar eftersom jag bara varit har i 22 dagar. Sen bakade jag och Maya hans favorit choklad muffins fran svenskt recept :)   Han blev jatte glad och sa fick jag en stor kram!
Vi at kykling och potatismos och sa hade vi cesarsallad till det, gott sa gott!!   Nadras mamma och hennes man var har och at med oss, efter att vi atit fick vi chokladkaka och glass, Mums :D

Igar som ni kanske vet var jag ute och fotade mina nya kompisar Anna och Laurissa har ar nagra bilder som jag tycker ar bra fran igar!


22 februari

Igar kvall jobbade jag extra.. tjejerna kom over och vi kollade pa film. The secret life of bees, mycket bra film tycker jag!

Idag ska jag vara fotograf at tjejerna, ska aka ut till Anna och fota vid vatten tror jag dom sa, kommer bli kul.. om det blir nagra bra bilder sa lagger jag upp dom :)

nu blir det frukost bye

20 februari - stor playdate!!

Idag har jag jobbat mellan atta och fem.
 Morgonen borjade bra, frukost at alla barnen sen lekte vi i storarummet ca 30 minuter sen blev det dax for nap time for smattingarna.. Jag fixade tvatten och T och M baddade deras sangar och stadade upp lite i sina rum. Nar tvillingarna vaknade tog vi pa oss ytterkladerna och satte oss i bilen, jag bjod in Anna och Laurissa till playdate pa barnens museum inne i portland. Vi akte dit och nar vi gick in i antren med tio barn och vi var bara tre haha vilken syn det maste ha varit!! Vi hade sa superkul sa det ar inte sant, vi var dar anda till 12 och barnen var jatte glada och nojda, helt trotta nar vagen hem. Val hemma sa satter vi i oss lite mat och sen ringer det pa dorren och in kommer en van till T och en till M och annu un playdate var igang.  Ja lade sma killarna och gick ner och satte mig i soffan for att vila, skont!!
Klockan fem tog jag bilen och akte till Hannahfood eller vad det nu heter och kopte chips. Korde min vardpappas bil dit och det gick jatte bra anda tills jag kommer ut ur affaren igen och minns bara att bilen ar bla.. suck typ tusen andra bilar dar var bla dom med.. hahhaa men kollade in genom rutan pa ca 3-4 bilar och sen hittade jag det mest ostadade bilen hitils och da kanner jag igen den haha. Efter det nar jag var hemma igen kom Anna och Laurissa och dumpade lite scrapbookingsaker (som vi ska anvanda en annan dag..) och sen satte vi oss ibilen igen, (jag kor) vi akte till portland, plantarium och kollade pa en laser show som var ganska cool, musiken var dok for hog men det var sa coolt gjort :) och det kostade bara 5 dollar for ca 50 minuter helt klart godkannt for min del !!!

Nu ar jag hemma igen och ska lagga mig i sangen och kolla pa HGTV, sa klart ;) min favorit har i usa!!   I morgon ar det lordag och innebar helg for mig, men ska anda jobba lite extra pa kvallen nar mina vardar ska ut och ata middag  (eller pa date som dom sager, tycker det later gulligt hehe)    Anna och laurissa kommer over och ska scrapbooka med mig i morgon pa jag jobbar... Mitt pa dagen ska jag till kopcentrat och kolla in ett paket till nagon/nagra!!


Mona skype to morrow? I email you! Kisses ;)

19 februari, mera sno :D

Igar kvall tog jag de stora barnen pa bio (utanfor jobb tiden) vi kollade pa coroline, laskig film! Jag tyckte den var ok men barnen gillade den inte, anda var det dom som valde den efter att kollat pa reklamsnutten fran filmen...


Nu ar det bara morgon har och det har snoat som sjutton har i natt!! sa Mer sno at folket :D

uppdaterar senare igar stadade jag nerevaningen pa huset sa det blir bilder idag :)

Bye

17 februari, sjuka barn

Hej igen nu tittar jag in lite snabbt innan jag ska aka och simma...

ska bara beratta att idag har vi inget vattigt gjort, jag har torkat spyor och bytt sangklader at smapojkarna.. inte kul nu verkar dom vara sjuka igen.. suck..

Jag hoppas jag klarar mig denna gangen och inte blir sjuk..

oj nu kommer laurissa och hamtar mig, redan ?! haha maste ga nu bye bye

16 februari

Hej alla dar hemma :)

Idag har jag jobbat mellan 8 och 5, trode jag skulle vara med alla fyra barnen hela dagen men sa blev det inte, min vardpappa kom in och tog de tva aldsta till blwlinghallen, sa da var det bara jag och dom tva minsta kvar, dom sov och jag satt och pratade med pappa pa skype :) sen fick jag aven prata lite med Elsa det var kul!! 

Runt fyra tiden kom Rob hem igen och da hade han med sig sin kompis Bill.. vi spelade lite poker medens alla barnen var pa overvaningen och lekte sen kom jag pa att Bill skulle hjalpa mig i mitt rum sa vi moblerade om rumet och sa fint det blev :D Jag ar jatte nojd och mina vard foraldrar ar det ok. Sa jag tackade jatte mycket for hjalpen.  (bild kommer i morgon nar jag damsugit rummet :) ) Nar vi var klara var klockan over fem.. sa jag erbjod mig att bada sma killarna eftersom vi bara spelat och moblerat mitt rum 30 minuter av min jobb tid.. sa sagt och gjort jag borjar bada dom och efter ca 15 minuter kommer Laurissa och Anna forbi abra sa dar sa da blev det dax att ga upp for pojkarna och pa med pjamas och sen ga ner och ungas lite med mamma och pappa. Sjalv hangde jag med tjejerna och akte forst till A C MORE och efter en timma dar inne sa gick vi over till starbucks och at en donats och drack varmchoklad! Mums!!

Nu sitter jag har och borstar tanderna och ska snart satta mig i soffan och kolla pa Nick och Noras playlist :) hoppas att det ar bra!  



Ha det bast

Hannah

15 februari / nyuppdaterad

Idag ar jag ledig, ska ta det lungt och stada mitt rum och sa blir det ommoblering. Ska hinna tvatta lite hade jag tankt ok, idag ar det som om jag aldrig varit sjuk :) vilken ar super bra, jag och en kompis ska aka och kolla in simbasangen och sen ev. ut och ata lite..  

Igar kvall var jag ute i studion och kollade pa film, det blir 21 denna gangen den filmen ar superduper bra!

Nu sitter jag har klockan ar runt nio, har just kommit hem fran simningen med Laurissa (stavning?), det var skont att simma avslappnande pa nagot vis men anda jobbigt.. kostade 4 dollar och det var ganska sunkigt men ska simma mer dar anda. tog 8 minuter att aka dit.  Anna, Laurissa och jag har planerat massa nu men inget ska ajg sanga foren det ar bokat..

I morgon ar det jobba igen som jaller denna veckan med 4 barn hemma hela dagarna :)   kommer saker vara jobbigt men ok sa mycket roligare saker man kan gora nar man ar flera :D

Nu blir det narnia med familjen :)


/ Bye Hannah 

14 februari, med min tur gar allt bra, eller inte.

igar nar jag antligen uppdaterade bloggen skrev jag att jag ar frisk igen fran alla spyer och all huvudvark och sa vidare.. en timme senare spenderade jag tre och en halv timma inne i badrumet och det lilla som jag atit kom upp atta ganger... suck sa runt tva tiden i natt gick jag till sangs igen.. kanns ju inget vidare..  idag hade jag hoppats pa lunch med min kompis men blir nog inte sa mycket med det, kroppen ar helt utslagen..

Men det blir nog bra sa smaningom

Ha en bra alla <3 dag alla dar ute :D hoppas er dag ar mer givande an min haha!!!

och Mona jag tycker jatte synd om dig som masta ungas med dessa toktanter!! :D

Lever fortfarande!!

Sorry for super kass och jatte dalig kontakt pa en vecka, har varit sjuk och legat i sangen nar jag inte jobbat... :(      Nu ar jag pa battringsvagen och orkar uppdatera och maila har ok.!  Det har inte varit mycket att gora mest tagit det lungt eftersom alla andra utom min vardmamma ar sjuka har med... eller Rob jobbar fortfarande (fast han ar sjuk) och maya har varit i skolan och kommit hem 3 dagar tidigare an vanligt for att hon kannt sig dalig, Tyler och jag har spytt ikapp... sma killarna ar gnalliga och ater knappt nagot.. Urrs vad konstigt/akligt det lat det dar, hoppas sverige ar friskare!?

i dag kom en kompis over och pratade lite sma killarna och hennes 4 aring lekte.. hon har ok en nasa som ar obrukbar.. sa vi snuvade ihop haha.. i morgon ska hon och jag ut och ata lunch tillsammans sen blir det film och sega hoppas pa det basta och det ar ju att nasorna blir battre...


Blaa, har nog den trakigaste bloggen hitils iar... suck mitt nyarslufte med att blogga varge dag... ja ni ser nog battre an jag hur det gick haha :(  ok ett nytt forsok? men nu sager jar sa har istallet Lovar att kolla mial varje dag och bloggar gor jag INTE om det inte hander nagot kul... Men ska forsoka gora det bra igen.. bloggen altsa uppdatering och sa.. men suck, nu blir ett sadant meningslost bablande har.. men iallafall nu vet ni att jag lever och ar snart frisk  :) hoppas att jag itne skramt livet ur er, och rakna med att vissa dagar kanske jag inte orkar uppdatera men da vantar ni bara en dag till och jag kan nastan lova att uppdatera da..

7 Februari - LCC meeting

Idag ar jag sjuk, eller inte sjuk men ont  i halsen och har for det mesta legat i sangen hela dagen.. hoppas jag kanner mig lite battre ikvall nar jag ska pa mitt fosta LCC meeting har i Maine!  Vi ska kolla pa bio, "he is not that into you" eller vad den nu heter.. ska vara en bra film.    Har inte sa mycket att saga efter som jag som sagt varit sjuk och kollat pa tv hela morgonen, massa inredningsprogram och sa vidare :)

6 Februari, jobbat 11 timmar idag :D

Hejsan alla ;)

Idag har jag jobbar 11 timmar sa klaga inte som stavning och sadant inte ar pa topp :) haha
Iallafall, dagen var haldelserik, mycket grat och kannslor.. Kai har gratit nastan hela dagen hor han fortfarande fast han sover och inte grater langre... tror han haller pa att bli sjuk, han har nog ont i oronen har gat runt och "haller for" den hogra orat, stackarn! 
anyway.. Morgonen borjade bra med grot till frukost (min vardpappa kopte det igar for jag fragade om jag kunde fa det :p ) sa alla at grot, havregrynsgrot gott sa gjorde jag en "svensk" smorgas.. majonas, ost och salami super gott han nog inte smakat sa gott sa himla lange det passade sa bra ihop! saknar svensk mat, men hoppas jag fat supersvensk mat nar jag kommer hem!
efter frukost sa lekte vi bara i storarummet :)

Nu skypade jag med Frida... nu har jag hjarlslapp... vet inte vad jag skulle skriva hade tankt ut det sa bra... men skriver lite hit som dit nu istallet...

Dagen i punktform

* Grot till frukost mums!!
* Leka i storarummet med tvillingarna
* Naptime for the twins!   "ca en timma"
* Ut i snon med tvillingarna och mamman fotoade dom :)
* Leka lite till i storarummet..
* Badtime, jag var lika blot fast jag inte anns var i narheten av badet (jo jag satt brevid i samma rum och kollade pa men anda en meter ifran haha) dom ar for harliga sotungarna!
* Lunch, ravioli, dessa grabbar vet vad man kan ata :) haha ett plus for dom!
* naptime #2 dom sov ca 2 timmar, medans dom gjorde det satte jag igang med mitt projektet "gora ett art room i kallaren" wiiie, kommer bli super bra nar det ar klart..! ska visserligen bara bara ner alla saker dit :P sa det ar inget jatte projekt men tar tid eftersom jag undertiden vill/ska se till att det ar snyggt i andra delar i huset ok  = ) 
* Lekte i Tylers room, dom gillar att leka i deras syskons rum :) Det ar easy att ha dessa killar underhallna och glada... (oftast)
* Far veta att jag behover jobba lite extra for Rob behovde Jobba klart med det han holl pa med (han gor det an och kl ar snart tio) och Nadra ar ute pa uppdrag pa sjukhuset.. (hon fotar till deras hemsida)
*  Fixar lite mat till T och M, Makaroner och ost  och blodgrape :)
* Rob kom in halv sju, jag slutar oftast fem men det var ok for mig eftersom dom tar bort lite timmar nasta vecka  :)
* Popade popkorn och tog Kai in och kollade pa footloos (stavning?) iallafall den grabben gillar att dansa sa han stog/hoppade i min sang till alla latar!  Jag har fatt tillgang till en liten dvdspelare (ser ut som en liten laptop) som jag kollar pa film pa varje kvall :) hehe underbart, visserligen sager dom att jag fat sitta ute vid the fireplace men att somna till en film ar skont och jag behover bara somna in och vakna pa morgonen igen uten att behova byta plats :)


Det var nog allt, lite lattare sa, nu ska jag nog sova lite..


ska forsoka gora nagot av denna blogg... ingen kul blogg ska piffa upp den lite det lovar jag... Pappa kan du hjapla? hihi vill prata med er hemma i huset i morgon nar jag slutar ar ni vakna vid 11 sv tid? da slutar jag sa da kan vi skypa eller ar det utstallning pa lordag?


                       see ya   Bye

4 Februari

Idag har allt nastan gatt flytande. Borjade klockan atta och gjode frukost at tvillingarna, idag blev det grot.. bara att vispa ihop gryn med mjolk sen var det klart och dom fick banan till och sen lite apelsin! Gott jag at samma sak!

nar dom atit klart sa lekte vi massa nere i storarummet, haha man blir nog aldrig trott pa barnaskratt/skrik   underbart nar dom ar sa glada att dom knappt vet vad dom ska gora! Vi lekte anda tills det var dax for tvillingarna att ta sitt morgonnap.. Under tiden dom sov passade jag pa att badda M och T sangar damsuga derasrum och storarumet fick sig en omgang det ok, plocka ur och i diskmaskinen sen vek jag tva tvattkorgar fulla med tvatt en som jag tvattade sent igar som jag hade glommt bort och en som jag startade pa morgonen innan jag borjade jobba.
Tvillingarna vaknade en och en halv timma senare och vi kladde pa oss for en timma ute i snon hihi, dom fick aka pulka jatte snabbt (eller inte sa snabbt, jag ar inte snabb pa att springa i snon huhu) men dom skrattade och hade kul!
Sen gick vi in nar det var 1 timmar kvar till lunch och tog ett varmt bad eller pojkarna tog ett bad och jag satt brevid men blev nog lika blot som dom haha, skvatta vatten ar det basta dom vet   :)  
Till mat fick dom borja med banan medand jag fixade makaroner och ost, efter det fick dom lite yogurt.
Sen lekte vi vidare i hela huset tills mormor kom och gjorde middag at oss.. vet inte vad det var men gott iallafall, mjukt tacosbrod med ost och skinka i ugn.. Funkade supder for mig, tar inte lang tid att gora det heller... sa det blir nog fler ganger.

Nu sover alla barnen och nastan jag med, trott ar jag.. jatte trott men pa ett bra satt!
God natt sverige! 

3 Februari

jh                   b     >....................''                                   mm    [/        m,-=mmm0/,,,,,,,,,,,pppppppppp     detta var vad cam sager till er i sverige hoppas ni fattar vad det star!
Nu sitter vi har jag och Cam, visserligen har jag slutat men han ar sa sot sa han far vara med mig lite vid datorn ok!
lessen att det inte kommit nagra bilder, min kamerna ar nagonstanns, har inte rikgti hunnit packat upp allt an.. kommer inom kort hoppas jag!!  Ska ta mig i kragen och packa upp allt och lyfta upp vaskorna pa vinden. Snart blir det mat, hemmagjorde hamburgare och sallad, gott gott.! Rob ar jatte bra pa att gora mat!

Idag har jag gjort detta:  borjade jobba kl 8 och matade tvillingarna, sag till att M och T fick med allt till skolan sen lekte jag lite med pojkarna och efter nagon timma var det naptime, sa undertiden dom sov sa han jag med att tvatta golvet det var stickigt dom fick banan till frukost och allt fastnade i golvet!  Dom sov bara 30 minuter och vi lekte mera, sen bestammde jag mig for att ge dom nagot att ata eftersom det redan blivit lunch. yogurt, banan, och makaroner at dom. sen blie det mer leka och leka och leka,  efter ett par timmar blev det baddax dom skvatter jatte mycket och splashar om det nu heter sa..det ar kul!  Sen kom M och T hem igen eftersom skolan och vi gjorde laxan och sen lekte lite mer! sen kom foraldrarna hem och jag slutade och nu sitter jag har :) Min hostdad fragade mig om jag ville ha vin haha ja ba Nej tack jag ar for liten... Da far jag till svar; vad for regler har ni i sverige, vi foljer dom, reglerna haha.. Men nej inget vin for mig inte idag iallafall, ar trott och ska bara ata och sen duscha och sen blir det kolla pa film i sangen och ta det lungt.. det ar mer kravade detta jobbet an det andra i andra familjen men det ar tusen ganger roligare att vara har och jobba dessa tider :) haha

Nu blir det mat    Bye

1 Februari

Hej alla!
Nu star Maya har brevid mig och sager att jag maste skriva nagot kul.. humm allt ar kul, barnen ar roliga och jatte gulliga. Nu ska jag snart ata frukost, jag har sovit jatte bra hela 12 timmar, kanns superduper bra!!

ska se om det blir lite bilder pa mitt rum idag, annars ska jag bara hanga runt i huset och kolla laget med allt och fraga massor som jag undrar och sa :) hehe Jag har fatt massa saker fran den forra aupairen som hon inte fickplats med eller ville ha! kanns bra det med!

Bye Hannah

Nu sitter jag har igen och kollar alget med alla... leker lite med smakillarna, typ pickabo eller vad det nu heter :P haha dom tycker det ar jatte kul, tror denna familjen ar toppen for mig!! Barnslig som jag kan vara ibland :)


31 januari Nu borjar det om pa nytt igen :)

Hej alla, Nu kommer det inlagg jag hoppas alla ar nyfikna pa :D

Nu sitter jag i narheten av koket och skriver lite..
Huset ar jatte fint, mitt rum ar annu finare, barnen ar super sota :)
Dagen borjade val bra men att packa i panik, fast jag packat hur lange som helst... kanndes som att borja om igen, packa inget var packat.. fast anda var allt packat, suck... haha   Debra gjorde frukost at mig som jag inte han ata, sen tog min host dad mig till flygplatsen och hjalpte mig att checka in sen bar det av till att vanta och vanta i nagra timmar (tva timmar hihi) forst flog jag till new york tog en timma sen fick jag vanta dar pa nasta flyg i 40 minuter sen checkade jag in och flog i det minsta planet jag ever sett, jatte litet och fullt med folk (ett tag dar trode jag att vi inte skulle kunna lyfta..) efter ca annu en timma och 10 minuter var jag framme. Gick ur planet och vantade pa mitt handbagage som dom tog och lade under planet.. haha nar jag gick mot utgangen kom jag att tanka pa att jag inte anns var nervos.. sa jag blev givetvis jatte nervos :D haha men dar nere stog min nya host mamma och dottern, saa sot !!  Vi gick for att hamta mina andra vaskor och pratade massor om allt och lite till hehe det var treligt!  sen akte vi hem och traffade de andra barnen lite vanner och vi bestammde oss for att ga ut och ata kinesmat mycket gott!! sen akte vi hem och nu sitter jag och den andra au pairen som dom har (hon aker hem i natt klockan 2) och pratar om massa saker, hon ar en trevlig tjej fran Mexico och vi ska traffas nar hon kommer tillbaka och halsar pa! Sa det ska bli kul!

Mitt rum ar gult och har vita blommor i det vita taket :) det ar fint har tv och om jag vill kan jag ta in dvdn till mitt rum for dom har tva sa dom. sen har jag en bokhylla, sa himla skont att ha det och ha alla saker uppe dar! anslagstavla har jag ok, lada under sangen for min scrapbookingsaker, nattbord och sa sangen sa kalrt, inte lika hog med lika bred som den andra.. :) super for mig, bilder kommer i morgon eller overmorgon nar jag hinner ladda lite...!
Ar ganska trott efter att forsoktpackat hela natterna nu innan jag flog hit. inte kunnat sova eller sa, men hoppas det blir battre i denna familjen! Sa jag att jag har skutdorrar med glas i, anyway now you know!



Nu funderar jag pa att sova, i morgon blir det skype!! har dok ingen cam utan bara mic :)

Sorry att jag inte hort av mig Mona och pappa, min mobil ar lite konstig.. hangen sig hela tiden och sa, sa nu ska jag ladda ur den och sen ladda om den fran borjan, hoppas det blir battre da!


Nu blir det sangen Bye

RSS 2.0