31/10 Halloween

Idag ar det Halloween, Frida ska sova over hos mig, vi ska skara pumpor och hitta pa nagot kul!

dagen har varit bra, men den ar inte over an. Jag slutar snart..
Borjade med att M skulle bli klar till skolan, sen efter det var det till att fixa J till skolan.. sen typ abra tagit det lungt gick ut och gick och kopte lite saker till art room.. mycket kul har vi dar inne  :) bilder kommer..

nu sitter jag o J kollar tv.

30/10 grattis Yngve

Tiden gar sa fort, lillebror blir gamal, och jag har varit i usa snart 2 manader eller nagot :P

29/10

Bytt farg och lite storlekar pa min sida, vad tycker ni?

idag har jag inget mycket gjort, segat, varit pa kopcentret.. fxat fler paket som kommer skickas snart... kakat och nu blir det sova..
Jo jag har givetvis jobbat idag likadant som igar pa morgonen och pa efter middagen. men inget vattigt hande.

Sa, god natt!


alskar dig Johan, ses snart (L)

saknar alla dar hemma!

28/10

Jobbtider for dagen 7.15 - 9.15          12.30 - 8.15
Morgonen borjade med att fa M klart for att aka till skolan, det fixade vi pa tio minuter det gick sa snabbt sa att jag knappt hangde med idag. Skont ar val det ibland, sa pa tio min han vi gora mycket, borsta tander, kla pa oss, borsta haret, ata frukost och kla pa utterkladerna. Bra gjort va? Nar han hade gatt utanfor dorren med sin mamma sa kommer J ner, vi borjade med att kolla pa tv, haha nagot barnprogram med levande verktyg. Nar det var slut tog han pa sig sina klader, jag fixade frukost till honom, borsta har och tander efter det. Sen var det klart och da kollade vi pa annu ett avsnitt av levade verktyg :)

J har en playdate med A hemma i detta huset idag. Dom blir som sma djavular tillsammans, men vad hade jag raknat med? dom ar ju basta kompisar :)


27/10 bilder inlaggda lite over allt skrolla!!

Jobb tider for dagen; 7,15 - 9,15          3,30 - 8,00
Jo morgonen har jag gjort barnen klara infor skolan. borsta tander, klatt pa, fixat frukost. Sen baddade jag sangarna och vek all tvatt som var i tumlaren, startade tvattmaskinen och plockade iordning lite i koket.
Nu ar jag ledig och ska ta mig en promenad, det ar ingen sol ute just nu men hoppas det kommer lite senare.

promenaden var skon!! aven fast solen inte kom fram en anda gang..
Har aven stadat mitt rum nu :) skont att ha allt pa ratt plats igen! Har kommer bilder

Badrummet


visst blev det fint, det glanser bra :D


nojd


Man ser till och med golvet, och sangen ar baddad :D


Super nojd med allt!!


Nu ska jag ata mat, det blir soppa av nagot slag, sakert gott :)
om nagon har nagot bra forslag pa vad jag kan gora for roligheter har i usa, tycker jag att ni sak kommentera det till mig.


26/10 halv ledig

idag borjar jag kl tre, sa nu ar jag uppe och ater ett gront apple.  Ska ut och ga snart och infor skaffa ltie skolsaker :) bilder kommer.. Blev dock inga saker pa denna lilla tripp, kollade bara runt pa alla sota hus som ar overallt.
Nar jag kommit hem fran min upptacksfard la jag mig for att vila och kolla tv innan jag skulle borja jobba. Nar jag kollat pa en halv daligfilm i ca 35 minuter kommer debra och fragar om jag vill jobba lite extra, klart jag vill tjana lite extra panger :)
Min hostdad ville att jag skulle folja med och traffa clownerna pa en hastshow, clownerna var dar for showen vad sponsrad av autismklubben. sa alla barn fick komma dit och ga pa lina kasta boll och leka roliga lekar. jag tog lite bilder pa barnen och hade en kul stund! Nar det var slut akte vi vidare till lilla M;s skridsko aknings traning. J och jag satt och pratade om alla clowner som vi hade traffat under dagen, medans vi kollade lite ibland pa vad lilla M hade for sig ute pa isen.. det var en skon avslappnande stund.   Nar tiden var slut for lilla M pa isen sa akte vi hem och val hemma gick vi upp till art room och jag bad barnen gora en bild over hur dagen varit. bilder kommer.  efter det at vi lite snabbt och sen blev det snabb bad och snabb lasning for killarna. sen slutade jag ;0

Fem minuter senare fragade Debra mig om jag ville hanga med till cvs, en affar med allt. jag hange henne dit vi skulle kopa godis till halloween och lite andra saker. Jag fick som alltid lite saker med mig hem, som Debra betalat. Detta blev ett block med rander, 4 pennor, stift till dom och tops. det gick nog pa ca 12 dollar (94 s kr) Sen nar vi kom hem fick jag ytterligare 20 dollar for extra jobbet jag gjorde. (155 s kr)  Detta vill saga att jag tjanade drygt 250 kr extra idag :P "stolt" ha

Fick detta

Har jag forresten berattat att debra kopt en handvaska at mig? som visserligen jag valt ut men hon betalat. Det ar en jatte bra vaska anvander den mycket, den ar smidig. nar hon hade kopt den sa kom Bing och hon hade med sig en sak till mig, en liten handvaska se dar nu hade jag tva nya vaskor, en bla fron Bing och en brun/rod/gul fran Debra :D
Denna familjen ar underbra :) fast min familj hemma i Sverige ar BAST! Bilder kommer!!

Den oversta fran Bing och den andra fran Debra, Fina va?

25/10 skolan

idag borjade jag skolan igen, huuua!
Dagen sag ut sa har; Gick upp kl 8 duscha, sminka, kla pa mig, ata och sen satt ja mig i bilen med Debra hon korde mig till Lado min nya skola, jag laser Engelska level 6a. Jag kom till klassrummet var nastan alla dar redan, vi ar 14 st i klassen nastan alla fran thailand.. och det ar bara 4-5 som ar au pairer men dom ar typ 26, ajja sa jag var yngst helt plotsligt kannde mig som ett barn igen. men lararen kom och vi fick vara bocker sen var det bara pang pa, vi skulle forst lasa tre forsta sidorna sen trana in en dialog med tva andra personer i klassrumet (som man INTE satt brevid) sa nytt folk rumt mig igen, trana trana, men kul var det faktiskt. det ar nog forsta gangen ja tycker en engelska lektion ar kul!! efter det laste alla upp dialogen infor hela klassen (aven jag :P ) nar det var klart fick vi en lekovning vi skulle fraga minst 7 personer som vi inte pratat med i klassrummet vad dom heter och vart dom kommer ifran och vad dom tycker ar sa bra med usa. sa nu kanner hela klassen till att jag ar fran Sverige alla kollade pa mig o sen var det nagon som sa, nagot i stil med isbjornarna som gar pa vara gator... hur sjukt ar inte det? sa jag borjade skratta!! sen fick jag beratta att det inte alls var sa och lararen kunde intyga det for denna lilla efterblivna person :) Sen innan vi slutade fick vi hemlaxa kul kul, det gar ut pa att jag ska valja ett artal forr i tiden tillexempel "for 54 ar sen" och sen beratta infor alla andra att "om du hade kommit till mitt land for 54 ar sen hade du sett det har... " 

sa om nagon kommer pa nagot kul artal sa kommentera och hjalp mig! har tills pa fredag pa mig.

Mina skolbocker


Sen pa kvallen nar skolan var slut och allt var lungt igen, sa akte jag debra och sma killarna till leksaksaffaren, har ar det 40% rea pa hela affaren :D + att debra far 15% extra rea for att hon har nagot med spec. barn att gora.. eller angot liknande. sa det ska handlas leksaker snart :D haha ska bli ett barn :P ar det nagot du vill ha sag te!

Pa kvallen var det fest har hemma for vuxet folk, Michael hade bjudit in nagra vanner och det var god mat och musik, mysigt pa naogt satt skulle igentligen tagit kort pa dukningen men hann inte :( det var jatte fint.

24/10 Ledig dag idag :)

Idag som sagt ar det en ledig dag, skont inte for att jobbet ar jobbigt eller sa utan att jag kan sova till nio istallet for sju. Det var mycket skont att sova ut lite, jag vaknade kvart i nio for att jag sovit klart kannde min kropp :)
Jag gick upp kakade frukost som bestod utav en rostad bordskiva, och en kopp mjolk.

Det som hander idag;
Jag ska kopa en lite vaska som forovrigt Debra betalar.. haha nojd :)
Jag ska in till betestha (stavas?) for att halsa pa Frida, kommer bli skoj, vi ska kaka mat och besoka kopcentret.
Jag ska aven forsoka hinna med att posta paket hem...far se hur det gar med det saken..    :(
Jag maste hinna med att fixa mitt rum som ser ut som det gor.. suck!
Och sa maste jag skriva en massa saker pa papper...

Jag ska nog borja med att ga ner och gora mig iordning snart, tar med kameran kommer bli en kul dag!

Frida
   
Hennes kamera ar battre an min :(
   
Vi hade en kulig kvall



Kopte tva nya trojor, och en tjock troja som ar rod (har ingen bild an)

23/10

Igar blev lillebror ett ar aldre, grattis till honom!

idag kannde jag mig inte nyttig alls, borjade med att ata en banan, gott men sen blev det pizza och efter pizzan ben&Jerry glass MUMS! goaste glasses ever! har abra legat i min stora stol och kollat pa film, jag vet att det ar vackert vader ute men har ingen ork. Jag kollade pa en film som jag inte anns minns namnet pa. ska kolla upp det snart. Det var en kul kul, eller inte kul men bra och rolig.!

Haha svar till pappa!
Jepps jag latar mig mellan mina "taigenmig" stunder :P Nej inte riktigt hela tiden men kanns sa!
ok ja fattar exakt vad du menar, har ar det varnt och inte kallt och blott, solen skinder, ja ha kjol o linne pa mig. du forstar va :P ?


skont med nybaddad sang iaf, Tack Fredic for sangkladerna!
   

Fick av Debra en ask med choklad fran autismklubben igar kvall, eftersom ja satt barnvakt ok dom var 22 minuter forsenade hem.. inget som jag tog illa av ja satt ju vid datorn..


Jag vet att det ar stokigt, jag vet bara inte vart jag ska gora av allt skit jag har pa mitt golv just nu. blev ju att jag stallde ner allt bara for att jag skulle sova och kl var mycket och sen pa morgonen behovde jag saker och sen blev det som det blev.!


21/10 battre idag!

idag vaknade jag och hade sovit hela langa natten, mycket skont sa kom jag att tanka pa att detta ar sista dagen i mitt tillfalliga rum, ska tillbaka ner till det basta rummet i huset :) underbart!

fixade barnen idag pa 30 minuter med mat o allt.
 Baddade ur alla sangklader i alla sangar i huset och tvattat dom, packade ner alla mina saker som jag haft i mitt rum dar uppe, sen blev det gymmet en dryg timma. Sen ut och ga har varit i en affar och valt en liten handvaska som debra ska kopa at mig pa fredag hon ar himla gullig min host mam! sa den svangen gick jag och tog ca 80 minuter skont vader ute fast det blaser en anning. nu ska jag ga upp och plocka ner alla mina daker tilld et andra rummet, efter det ska alla mina klader i tvattmaskinen for att bli rena :) sen ska jag pynta mitt rum med alla saker som jag gjort i art room och sa vidare. Foto kommer pa hur det blev nar det blir klart!

nu har ajg slutat och ar trott, den aldre killen spydde och ar nu sjuk antar jag..

Svar till Marika;
skolplanerna ar bara bra, borjar pa lordag :D och lasa engelska kommer bli kul!

20/10

Nu sitter jag har har inget att gora kanns det som och har ingen lust att ga ner till gymmet.. det borjar bli lite sma kyligt ute nu sa jag kanner inte for en promenad heller :( vad ar det for fel pa mig?


Ska nog satta mig och skriva lite, lar behovas.

Har mycket o huvudet som jag vill ha pa papper och massa inlagg pa mobilen som jag kommit pa nar jag varit ute och gatt som jag borde satta pa papper ist. ska aven skriva upp saker jag ska gora har i usa, har ju inte sa langt kvar har bara snart 11 manader ;)

ska skicka kort till farmor Sara den anda som inte kan lasa bloggen sa det ar det vard.


Igar var jag i Dc och traffade Frida skont att prata svenska, med nagon som forstar :P

Hon hangde med till mitt hus sen, hon tyckte det var stort. Haha och pa fredag blir det bio med henne, och kolla in hennes hus nu innan hon flyttar :)

Jag kopte en bok av M. Connely finns inget battre :) kopt pa rean mycket battre dar kostade ca 2 dollar :) passar mig bra for da kan ja spara :D  
           


18/10 shoppa

Idag har jag bara slosat pengar 140 dollar, det kanndes inte sa bra haha. ca 1000 kr och jag fick ganska mycket. ett par svarta skor, ett svart linne en gul troja en gra kjol ett par leggins, elsas trostpaket, linas paket, yngves paket, karls paket, strumper, en rod/lilla troja och kaka pa donken. bra priser :D skulle fatt skorna i sverige for dessa pengar :P
Bilder kommer om ni vill se sa kommentera att ja ska lagga upp bilder sa kommer det!
Nu ska jag se till att mina klader blir tvattade och torkade och sa snabbt in i duschen sen blir det starbucks :D


Bye bye

17/10

Idag har jag vackt debra och barnen dom sov lange, men antar att det var behovligt, barnen hjalpte mig att bli klara genom att vara supersnabba att gora klart allt och at fortare an vanligt. sen var kl fem i atta och debra fragade om jag kunde fixa kaffe at henne (pa starbucks) sa det fixade jag ok nar jag kom hem fem over atta igen med kaffe o brod sa sager hon tack vad snallt du ar klart nu :) sa jag tjanade en timma och tio minuter pa att fixa kaffe at henne och nu ska jag ner till gymmet :) 

Nu ar jag tillbaka har, har hittat min kortlasare igen, hade lagt den i tvattkorgen :S
I morgon halv nio ska jag vara pa en skola som heter Lado dar ska dom intervjuva mig och sa, sen far jag se vilken klass jag far ga i .. spannande!

Jag har kollat pa en film som jag tycker var jatte bra och valdigt interresant namligen "The miracle worker" den far  4/5 J fran mig. det ar en sann berattelse fran 1800-talet, handlar om en flicka som ar dov och blind och en annan tjej som varit blind nar hon var liten ska forsoka hjalpa denna lilla flicka. Se den!!
               

Kollade aven in denna filmen, fast det var i gar. rolig fast boken slar den med hastlangder!

16/10 letar

Jag har borjat leta skola som jag ska plugga pa. Har bestammt mig for att lassa engelsa level ett eller tva, beror pa hur lektionerna ser ut. Ska halsa pa en skola i morgon och prata med dom, jag hoppas att det ar en bra skola och att jag dar far traffa nya kompisar :) Dom tar in folk beroende hur bra man pratar engelska om ja fattade det ratt genom hemsidan. :/

Idag har jag inte gjort sa mycket fixat M till skolan, J var hemma idag med for han ville inte till skolan och hans mamma sa att dom inte larde sig nagot dar anda. haha det var en kul kommentar! jag och J har kollat pa ensam hemma 2 vilse i New york! sen har vi pratat svenska det var kul och J tyckte det lat knappt och fragade om det varkligen ar sa i sverige HAHA jag larde honom ordet dragspel och trummor och lite andra instrument, sen blev det farger med mera.
yaya stod for maten och det blev jatte kottbullar med pasta  :D starkt med gott!

Nu ska jag sova lite, ar hur trott som helst eftersom dom har borjat bygga hus pa tomten brevid och dom borjar halv sex och jag overdriver INTE!

Forresten kom pa att jag gjort iordning i art rommet mer fixat lite bilder pa vaggen och gjort mysigt, mer an vanligt altsa.. hoppas bild kommer i morgon :)

God natt, saknar alla i sverige PUss

Det ar nagot jag inte forstar!

Idag har jag jobbat 1,5 timme pa morgonen med de vanliga sysslorna for att halla delar av huset snyggt.
sen var jag var ledig ringde jag sandra :D wiie en svensk att prata med, vi traffades pa starbucks och kaka lite sen gick vi runt och kollade i en film butik, dar jag kopte glass som var sag ut som sma kular rullade bitar med cholkad runt lite onodigt dyrt nastan 4 dollar for det men de va deet vart :P vi kaka upp dem fort :P
sen korde hon hem mig och det var dax att borja jobba igen. jag gick till art room och gjorde en bild John kunde fylla i med farg, sen gick jag igenom alla bilder dom hade gjort nar anna var dar, suck allt i en hog som ja bara la in i garderoben nar jag stade iordning i art roomet forsta gangen. men nu ar det ok gjort, och hittade lite fina saker ungarna hade gjort sa nu sitter det ok pa vaggen och nu det det mer ut som ett art room tycker jag med bilder fran barnen och saker pa vaggen!



Over till det jag inte fattar, ar vad du gor med viktoria Marika, du kammar din vikitoTOVIGA varje dag :O ar hon sa tovig? rullar du runt med henne pa  grasmattan och haller jord i hennes pals? :) (L) hoppas jag far svar snart!



Nu ska jag sova for i morogn jobbar jag 7.15-8.15 {rast} 1-10.30 kommer bli tuff dag, hoppas dom skoter sig!

14/10 Grattis Karolina !

ni far ursakta mig men har inte orkat skriva sa nagot pa senaste, har varit jatte trott hela tiden eftersom jag bytt rum och sover nu i en stenhard sang! Lovar att jag ska battra mig!

Idag fyller lillasyster nr 1 ar, Grattis var det 14? ;)  Paket kommer!!

Sa for att uppdatera er kommer det nu;
11/10 Jobbade jag sent, dvs hela dagen, var i lekparken, taikwondo, art room, mat, bada sen lagga barnen!

12/10 Var jag ledig, da skulle jag in till Frida som jag traffade i sthlm, hon bor inte sa langt ifran mig men jag traffade henne inte eftersom hon inte sag mitt mail och inte hade ja hennes nummer heller.. Jag gick runt i Washington dc och inforskaffade mig lite nya saker, (bilder kommer) sen pratade jag en en tjej som gjorde en sak som jag ska infor skaffa ok. men ska maila henne om det senare. Jag akte tidigt pa morgonen runt tio, kom hem runt sju pa kvallen. metron till W dc tog forvanans vart kort tid (jag trode typ 20 min) jag var dar pa 7 minuter.. snabbt varre! Nar jag kom hem blev det till att gymma lite och kora ett pass yoga mycket skont!
   

13/10 igar sa jobbade jag fran halv ett till atta. Detta hande; Gick upp satt o sloa i soffan, ingen skola idag :D skont!! sa vi tog det lungt hela dagen typ, drog till en MEGA stor lekpark och jag skojjar inte, ta nymanslekparken ganger sakert 5 eller 6 st!! jag glommde kameran hemma, (hur dum ar jag igentligen?) Kom hem at mat och sen drog jag till leksakfaffaren satt dar vid tagbanan en timme typ. dom brukar gora det om det ar for varmt for att vara ute, och det var varmt denna dagen! sen hem igen och jag var mycket trott. bada och natta barnen, fick natta michael helt sj, annars brukar debra komma in och ge medicin innan han somnar man allt fick jag skota igar :) tycker det var kul, han gjorde exakt som jag bad honom, vi laste massa bocker runt tio st. (aj min hals!) men sen skulle jag till pizza hut, mend et var stangt, sa jag pratade med en svenk tjej fran dc och skulle hitta pa nagot men det blev forsent sa jag drog till starbucks ist, men dar var det tomt och jag tankte ga hem da kommer det tva tjejer som jag blev kompis med mycket snalla + att dom bor typ granne med mig eller inte granne men inget langt ifran! KUL KUL!
       


14/10 Har jobbat pa morgonen 1,5 timme fixade barnen,sangarna, tvatten, disken, frukost och det gick sa snatt att jag fick sluta 30 min tidigare dvs jag jobabde bara en timme! sen gick jag upp och sov :) sov hela 25 min... vart lixom NEJ! Debra berattade for mig att pa michaels skola gar det 3 barn, 2 killar och en tjeje, den andra killen (dvs inte m) hans pappas bror eller nagot omkom idag, han korde barnen till skolan och nar han slappt av lilltjejen fick han en hjartattak och dog i bilen. laskigt han var inte gamal.. :(
Men nu sitter jag har och segar, ska snart lagga in lite bilder och efter det ner till gymmet och gora ett avslappningspass :P haha josses kanner mig slappare an jag vet inte vad, och gissa vad jag har pa mig, slappklader :D:D haha hoppas ni inte blir besvikna pa mig dar hemma... men ska battra mig, nar jag fatt tillbaka mitt rum! 

Svar pa komentarer;
Emelie, jag har tranat yoga sen jag kom ungefar, det ar jatte skont nar man hittat taktiken! Tack varma och mysiga :) fast det ar varmt har sa jag vet inte riktigt nar jag ska ha den ena :P


10/10 byta rum

Ja pappa, jag ar snart hemma igen och aven om debra fragade mig igar om jag skulle kunna tanka mig ett ar till har.. jag vet inte tiden gar snabbt och jag far se hur jag gor, man vet aldrig vad som hander.

Igar kom det efterlangtade paketet :D josses vad jag har saknar svenska popkorn, TACK sa mycket!

Josses denna dag blie konstig!
Nar jag vaknade blev jag klar vaken pa en gang och fick panik kl var halv atta dvs 15 min for mycket... hjalp! men det var lungt for debra hade heller inte vaknat av sin vackarklocka, (det blev sent igar) sa vi gjorde allt i supersnabba drag och blev klara lagom till atta med allt. da fick dom snabba sig, (de brukar lamna huset runt kvart i) och trafiken ar hemsk haha hon har inte kommit tillbaka an! hon ar kvar t i tio.
snart ska jag ga upp till mitt nya rum, Michaels bror eller nagot liknande kommer i morgon han ska sova i mitt rum for han klarar inte av trapporna sa bra, jag far da gastrummet :D wiiie UTAN TV minder wie!!  Det kommer bli kul att sova pa overvaningen! bilder kommer pa det nya rummet som jag visserligen bara har en vecka  men anda!

9/10 Jobba jobba

http://www.myflashfetish.com/mp3-search.php?query=can+you+feel+the&eng=0
KOlla in sidan basta laten ja har att lyssna pa nu!

Idag jobbar jag mycket.. borjade kvart over sju halv nio gick jag pa rast eller vad man nu sager. sen borjar jag igen halv ett och jobbar da anda till atta.. Runt halv nio kommer antligen min LCC pa 2weeks orgentation eller hur det stavas, hon ska kolla sa att jag trivs och att jag inte far jobba for mycket. hjalpa mig med vilken skola och sadant jag kanske ska ga pa.. sen ska jag soooova hela natten lang.. for pa fredag kommer Louisa till Washington dc :D:D:D:D: wiiiie sager jag bara svenskar ar valkomna!!! Hoppas att vi traffas i helgen!

Nu sitter jag och lyssnar pa gulligaste laten ever! Connie talbot / Ben..

Urrs saknar pappa :( han saknat han massa, jag trode jag skulle sakna Johan forst men ikke det pappa kom forst pa listan.. han ar ju trots allt min pappa och jag blir sa glad nam jag laser han kommentar i vita boken :D tack pappa du betyder.!! jag har ju anda bott med honom sen jag var pyttebabis :P    sen saknar jag alla andra och ni kommer pa andra plast alla ihopa!
Men har ska inte deppas, jag ska ga ut och ta en promenad for solen lyser sa fint har :) hoppas ni saknar mig. byebye

8 oktober, en manad i Usa

Nu har jag varit i usa en hela manad, kanns som naga fa dagar.. sa rakna med att jag snart ar hemma igen pappsen o alla anda :D

Frukost: En rostad brodskiva med smor..
Mellanmal: ett apple..
Hoppas pa mat sen :P

Ska forovrigt saga att jag var i gymmet idag med :P idag insag jag att pa deras tv med runt 900 kanaler finns ca 100 kanaler da man kan valja vilken typ av traning man vill trana, sa jag valde nagot som hette 'full body work out' och ajg sager bara shiit, det gick snabbt och det varade i ca en timme, josses. men det var helt ok kanner mig som en bra person nu, after a long shower :P

nu borjar jag jobba om ca tio minuter, ska ta en frukt innan tankte jag.
Idag hander foljade; Jag och John ar hemma sen blir det taikwondo (stavning?) sen ska vi laga mat runt fem, en timme i art room, idag ska vi gora blommor och satta i en vas! bild kommer kan ja lova ar kar i blommorna tror dom kommer bli bra, det ar dom i huvudet iad.. far se hur detblir pa riktigt... 
 
Hej igen, nu har jag slutat men jobbar fortfarande, dom fragade om jag ville jobba en timme extra sa dom kunde ga ut och ga lite.. visst tankte jag och fragade vad jag skulle gora.. debra sa ja du kan val sitta vid datorn o du vill. HAHA tankte jag gott for att fa pengar genom att sitta vid datorn :P

Blommor ar gjorde idag som jag skrev har ovan! har ar bilden pa hur min blev, mycket stolt!! KOMENTERA DEN I KOMMENTAR!


7/10 Kora bil :D

Ni vet kanske att jag var ute och korde bil har om dagen med min hostmamma Debra, detta resultat var gott och idag for jag kor hela sjalv om jag vill ok det ar klart jag vill, ska aka och hyra en film sen bara sega genom hela dagen, har inget mer att gora idag for jag skulle bara jobba 2 timmar pa morgonen.. kul kul!

var ute igar med tyskarna, mycket kul var det..

skriver mer sen nu blir det frukost for min del, mumms!

Nu har jag just kollat pa film, baby mama eller nagot i stil med det, rolig film for er som har trakigt! kostade en dollar att hyra, sa det ar ingen big deal :P


Satt ute i solen en stund nyss och somnade till lite och nu nar jag vaknade och gick in ser jag att jag ar humm, ganska mycket rod... :( men hoppas jag blir brun snart :D


Svar pa inlagg

Maria Carlsson; Jag maste tillagga att har i usa dar jag ar kor man INTE pa fel sida av vagen! det ar exakt som i sverige! :)


6/10 ingen sol idag inte.

Idag ar det molnigt ute, men det ar inte kallt for det men kvaft. Jag har just jobbat klart min morgontimma genom att gora barnen klara infor skolan, tvattat lite och kakat frukost sjalv.
Jag sitter bara har och gaspar, ar hur trott som helst fast jag har sovit manga timmar i natt, somnade vid halv nio och gick upp kl sju dvs 10,5 timma... Kan man vara for trott for att man sovit for mycket?

Den 4 oktober var det kanelbullensdag hemma i Sverige sa jag baka lite bullar har med, men dock smakade dom inte lika bra som pappas bullar.. och det finns inte parlsocker har i usa :( 'lite besviken'                                                           

Men dom blev goda och jag berattade att man at dem med ett glas kall mjolk.. sa vi tog fram mjolken och det at less fat milk.. sa det smakade bra konstigt ihop med dessa bullar tyckte jag.!            pappa du far se till att det finns nybakade bullar nar jag kommer hem!

Har kommer lite bilder pa vad jag och pojkarna har gjort i mitt art room, vi har tillbringar mycket tid dar inne!

    
Bild. 1 En liten oversikt hur rummet ser ut
Bild. 2 Valar som vi gjort.
Bild. 3 The aquariuom
Bild. 4 Hander


Svar pa inlagg
Marika; Ja du jag trivs fortfarande, visst ar det jobbigt ibland men jag akte inte hit for att fa semester :)

Pappa; Ja du for garna skicka det iaf parlsocker, musik, Stella och popkorn :P BUllarna blev goda men mjolken var varre...

Mona; Nej jag har inte sett riktig mjolk nagonstanns... dom ar knasigt har :P


Nu har jag slutat jobbet for dagen, ska till starbucks och traffa de andra au pairerna kommer bli kul fast lite utanfor ar man ju eftersom jag ar ensam svensk idag, bara massa tyskan som skulle dit. haha men det gar nog bra anda!
Nar jag jobbade nu har jag varit ute med Johan vi gick till Romy och lekte med hennes John, sen gick vi hem och lagade mat och at, sen fixade jag ett bad at  han sen blev det sangen och lasa sagor, manga sadana ok! typ 7 tror jag det blev. :)
Hej da!

4/10

idag har jag bara varit hur trott som helst segt hela dagen och ungar som skriker och gnaller pa allt typ, vet inte vad det var med alla idag bara sa irriteradnde!!!

men iallafall han kort forsta gangen idag, och debra tror jag har korkortet i slutet av naste veckan. mycket skont, dessutom fick jag veta att jag ar ledig 11 och 12 oktober ska bli skont far se vad som hittas pa da!

och jag har en fraga, vad ar det for fel pa karlsborg, alla bara forsvinner till himmeln hela tiden kanns det som.. :(
R.I.P, hoppas du far det bra dar uppe!


nu ska jag sova! 

3/10 God morgon sverige! amy dimond!!

Nu har jag nyss vaknat, borde ga och ata frukost snart...
efter det ska jag ga en promenad till affaren och hyra en film och kopa potatischips, det ar det anda godiset som gar att ata har popkronen smakar papper och sa vidare..

Hoppas sverige hor av sig snart eller skicka popkorn, hahaa Bye komemr senare igen

har ledigt idag bara sa ni vet haha det ar skont!!
nu har jag handlat, jag kopte en film ist for hyra, jag kopte en STOR chipspase en mentos, en dove chokladbit, en dricka (sprite) och salta jordgudsremar. sa jag ska ha mys med mig sjalv ikvall och bara sega efter som jag ar ledig, tanka pa vad jag skulle gjort idag om jag var hemma i sverige.. antagligen inget vattigare an nu nar jag ar har i usa...

Nu ska jag bara gora ett litet inlagg och saga tack till dom som last min blogg idag ar det 106 stycken som laste detta inlagg det ar kul att de att det ar en del som hanger med i bloggen, dagligen brukar det vara ca 50-60 som laser men idag vet jag inte vad det ar med er eftersom det ar manga som last.. men Tack en da och hoppas lasningen ar nagot bra iaf :D

emelie jag lovar att sa fort jag kan ska jag skicka en bild till dig, men det ar som det ar i skolan att jag kan kan infoga bilden pa hotmailen :( vet inte hur jag ska gora for att fa det att funka.. emn ska komma pa det snart hade jag tankt :P

Nu hittade jag en lat pa denna datorn med amy dimond - Thank you, gud vad skont att hora musik som man kan lyssna pa och vet vad det ar for magot :)

2/10 nu ar bilderna klara

Nu alla som vantat dessa langa dagar.. jag har laggt upp bilder pa bilddagboken som ni kan kolla pa doc kan jag inte lagga upp bild pa hus eller bil for min Host mamma tyckte inte det var en god idee men det kan skickas pa mailen sa hon! 

nu har jag rast och sitter har gjorde iordning killarna till skolan i morse och nu tankte jag ga upp till art roomet for att gora hela alfabeter pa deras vagg som jag fragade hostmum om jag fick och det var klart, kommer aven bilder pa hur det rummer ser ut och vad killarna och jag gjort under tiden vi varit i rummet.

idag borjar jag att lasa om boken jag fick av mona har last den nagra ganger nu men det ar bara bra for annars kommer jag att glomma bort mitt orginalsprak :P AHA bra va?
Nu ska jag ga men hoppas att jag kommer i morgon med med fler bilder och sadant kul! byebye

nu har jag jobbat klart och ska ta mig en promenad ner till affaren och hyra en dvd, kostar 1 dollar dvs ca 6-7 kr :P for ett dygn! Bye bye hoppas ni laser mer i morgn!

1/10 ovningskorning

Hej alla dar hemma!

Nu ska jag beratta att jag ska ut och kora bil om fem min for forsta gangen har i usa, lite nervost ar det allt!
Annars idag har jag inget speciellt gjort fixar ungarna pa morgonen, gymmat, sovit i badkaret, last man som hatar kvinnor for tredje gangen, och nu ar ja har ska ut och kora bil.., hoppas att det kommer ga bra!

nu maste jag springa annars aker nog bilen utan mig :P byee ha de bast alla
visserligen blev det ingen korning for att det borjade hellregna :(
   resultatet blev att jag och John gjorde varsit zoo i mitt art room, det var kul det med :)
nu ska jag skriva hela alfabetet pa vaggen i det rummet, och sen rita en jatte bild pa the wiggles och Thomas, ska bli morgondagen projekt.. bilder kommer att laddas upp for nu funkar det att fa over bilderna till datorn.  MIchael ska bara ge mig en mapp forst haha..

se ya tomorrow! PUss (L)

RSS 2.0